طرز تهیه رولت مرغ سوخاری مجلسی با سس مخصوص

رولت مرغ سوخاری

بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که برای صرف رولت مرغ سوخاری به رستوران‌ها مراجعه کنند، چراکه تصور می‌کنند تهیه این غذا در خانه به خوشمزگی رستوران‌ها نمی‌شود. اما اگر دستور پختی که امروز برایتان آورده‌ایم را دنبال کنید، مطمئن باشید دیگر برای صرف رولت مرغ سوخاری به رستوران‌ نخواهید رفت. برای تهیه رولت مرغ به سینه مرغ، پیاز، تخم مرغ، آب مرغ، پیاز و … نیاز دارید. ترکیب سینه مرغ، پنیر پیتزا و پنیر خامه‌ای ویلی طعم این غذا را فوق‌العاده لذت بخش می‌کند.

رولت مرغ در اصل از غذاهای فیلیپینی محسوب می‌شود. طعم بی‌نظیر این غذا می‌تواند هر کسی را شگفت زده کند.این غذای خوشمزه با ظاهر شیک و مجلسی خود می‌تواند یک گزینه عالی برای سرو کردن در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها باشد‌.

رولت مرغ سوخاری علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است، مقوی هم است. در این مقاله طرز تهیه رولت مرغ به دو روش (سوخاری و در فر) را به شما آموزش می‌دهیم. هرچه زودتر دست به کار شوید و این غذای فوق‌العاده لذیذ و ترد را برای عزیزانتان تهیه کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه رولت مرغ سوخاری در خانه

مرحله اول

برای تهیه این رولت مرغ سوخاری خوشمزه بهتر است ابتدا سس مخصوص آن را آماده کنید. یک قابلمه کوچک روی اجاق قرار داده و مقداری روغن درون آن بریزید. رب گوجه فرنگی را تفت داده و پس از مدتی، سرکه سفید را اضافه کرده و هم بزنید. در نهایت به مقدار دلخواه به آن نمک، فلفل و چند برگ نعنا و ریحان خرد شده اضافه کنید. اگر احساس می‌کنید سس خیلی غلیظ است، کمی آب جوش به آن اضافه کنید. سس شما آماده است.

مرحله دوم

برای تهیه رولت مرغ سوخاری همانند رولت مرغ و ژامبون دودی ابتدا باید سینه‌های مرغ را آماده کنید. برای این کار سینه‌های مرغ بدون پوست و استخوان را با گوشت کوب بیفتکی کمی بزنید تا سطح آن صاف و یک‌دست شود. حواستان باشد که خیلی نازک نشود. اگر سینه‌ها خیلی کلفت هستند، با چاقو آن‌ها را به صورت افقی برش بزنید تا تبدیل به دو ورق نازک‌تر شوند.

مرحله سوم

زعفران را دم کنید. آب لیمو ترش را بگیرید و کره‌ پاستوریزه را هم آب کنید. هر ورق سینه مرغ را در بشقاب قرار داده و با یک قلمو کره آب شده را روی آن بمالید. سپس سینه‌ها را با نمک و فلفل به مقدار دلخواه، زعفران و کمی آبلیمو طعم‌دار کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود. سپس زیر شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم

فلفل پاپریکا، پنیر خامه‌ای و پنیر پیتزای رنده شده را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. میزان نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد. بنابراین می‌توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید. سپس مایه به دست آمده را روی سینه مرغ قرار دهید. سینه مرغ را رول کرده و دو یا سه عدد خلال دندان در داخل رول مرغ فرو کنید و رول را ببندید تا هنگام سرخ کردن باز نشود‌.

مرحله پنجم

رولت‌های مرغ را به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس در یک بشقاب آرد گندم، در بشقاب دیگر آرد سوخاری تردک ریخته و در یک کاسه بزرگ زرده تخم مرغ را زده و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. رولت‌ها را یکی یکی ابتدا در تخم مرغ، سپس در آرد گندم تردک و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید.

مرحله ششم

در یک ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید؛ به طوری‌ که رولت‌‌ها کاملا در روغن قرار بگیرند. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه دهید کاملا داغ شود. سپس رولت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و گاهی به آرامی زیر و رو کنید تا همه اطراف آن سرخ شود. رولت‌های مرغ سوخاری را در ظرف مدنظر قرار داده و با کمی جعفری و برش‌های لیموترش تزیین کنید‌. رولت مرغ سوخاری شما آماده است و می‌توانید روی آن را با پنیر پارمسان پودری تزئین کنید و  آن را با سس مخصوصی که در ابتدا تهیه کردید نوش جان کنید.

مرحله هفتم (رولت مرغ در فر)

برای تهیه رولت مرغ در فر باید پس از آماده کردن رولت‌ها، فر را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس رولت‌ها را به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از گذشت این زمان رولت‌ها را از فر درآورده و در ظرف مد نظر بچینید. پس از سرد شدن روی آن را با پنیر پارمسان پودری تزئین کنید و در کنار سس مخصوص سرو و نوش جان کنید.

نکات:

  • در صورت تمایل می‌توانید به مایه رولت مرغ اسفناج، ذرت و کلم بروکلی پخته شده اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید رولت مرغ مزه تندی داشته باشد، به آن به مقدار دلخواه پودر فلفل چیلی اضافه کنید.
  • به جای پنیر پیتزای رده شده می‌توانید از انواع دیگر پنیر نیز به دلخواه استفاده کنید.
4.4/5 - (7 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *