درست کردن سوخاری با پانکو طعم بسیار خوبی داره. طرز تهیه پنیر سوخاری با پودر پانکو در فر آماده میشه و نیازی به روغن زیاد و ایستادن در مقابل گاز نداره اگه دوست دارید پنیر سوخاری شما کش بیاد از پنیر موزارلا استفاده کنید و اگه دوست دارید بافت سفت تری احساس کنید پنیر کبابی برای این طرز تهیه پنیر سوخاری با پودر پانکو واقعا عالیه.
در این دستورالعمل طرز تهیه پنیر سوخاری توسط گرانول سوخاری پولکی (پانکو طلایی) تردک با تمام نکات و فوت و فنهایش را در اختیارتان قرار دادیم.
طرز تهیه پنیر سوخاری با پودر پانکو طلایی تردک
مرحله اول
یک برش پنیر یا یک تکه پنیر را بردارید اول در آرد سفید فرو کنید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر پانکو طلایی تردک بغلتونید. این کار را برای تمام تکه ها ی پنیر انجام بدین. یک بار دیگه پروسه قبلی را تکرار کنید. تکه های پنیر را دوباره درون آرد بغلتونید سپس درون تخم مرغ فرو کنید و در آخر در پودر پانکو فرو کنید.
مرحله دوم
پنیر های سوخاری را درون یک ظرف برای 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا پنیر منجمد بشه. سپس درون یک ظرف سرامیکی 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روغن را کف ظرف پخش کنید سپس پنیر ها رو درون ظرف با فاصله از هم بچینید و ظرف را درون فر بگذارید.
مرحله سوم
چند نکته
- پنیر سوخاری را علاوه بر سس کچاپ میتوانید با انواع سس مثل سس رنچ، سس هزار جزیره و سس سبزیجات سرو کنید.