سس انبه یکی از سس های بسیار پرطرفدار است که با ساندویچ های گرم مانند فلافل خوشمزه، سوسیس و همبرگر و همچنین پیتزا مخلوط، اسنک و … استفاده می شود. سس انبه را می تواند خیلی آسان در منزل تهیه کنید و به عنوان یک طعم دهنده و چاشنی خوشمزه با ساندویچ فلافل استفاده کنید.
معمولا وقتی صحبت از طرز تهیه فلافل لبنانی میشود، غیر از خود فلافل، به یاد سس انبه تند و بینظیری میافتیم که مزه این ساندویچ را تکمیل میکند. درست کردن سس انله مانند فلافل بسیار ساده و سریع است. شما میتوانید این سس خوشمزه را در کمتر از نیم ساعت برای عزیزانتان تهیه کنید.
مواد لازم
- انبه: ۱ عدد
- لیمو ترش بزرگ: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- دانه خردل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم شنبلیله: ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پاپریکا دودی: ۱/۴ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱/۴ قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 15 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه سس انبه خانگی
مرحله اول
ابتدا انبه را خوب شسته و خشک کنید. پوست آن را با استفاده از چاقو بگیرید و هسته را جدا کنید. گوشت میوه را داخل مخلوط کن بریزید. با استفاده از رنده، پوست لیمو را داخل مخلوطکن رنده کنید. حالا خود لیمو را نصف کرده و آب آن را هم به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
سیر را خوب خرد کنید و داخل روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود. تمام ادویهها را هم اضافه کنید تا کمی برشته شوند و عطر ادویهها دربیاید. توجه داشته باشید که حرارت گاز باید ملایم باشد. حالا مواد را داخل مخلوطکن به انبه و آب لیمو اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا که همه مواد را داخل دستگاه ریختید، آنها را مخلوط کنید تا یکدست شوند و یک سس مدیترانهای عالی برای خود داشته باشید.
نکات:
- سس انبه را میتوانید در یک شیشه تمیز ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
- اگر به انبه تازه دسترسی ندارید، میتوانید پودر انبه را جایگزین کنید. به این صورت که پودر انبه را با سرکه مخلوط کرده و سپس به همراه سایر ادویهها روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.