تبوله با پنیر کبابی یک وعده متفاوت و مقوی برای شماست که با کمی سلیقه و صبر میتوانید در خانه تهیه کنید. همیشه که نمیشود یک لیست غذای تکراری داشته باشید و هر روز هفته آن را برای اعضای خانواده آماده کنید. چون دیر یا زود برنامه غذاییتان تکراری میشود و دیگر آن جذابیت لازم را برایتان نخواهند داشت. پیشنهاد میکنیم طرز تهیه تبوله را یاد بگیرید و این بار این غذای اصیل لبنانی را برای ناهار یا شامتان آماده کنید. تبوله یک غذای کمکالری و سالم است. بنابراین حتی اگر در رژیم لاغری هستید هم میتوانید تبوله با پنیر کبابی را درست کرده و نوش جان کنید.
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه تبوله با پنیر کبابی
مرحله اول
برای تهیه تبوله، یک ظرف متوسط مقاوم در برابر حرارت بردارید. بلغور گندم، عصاره سبزیجات و سیر خردشده را درون ظرف بریزید. سپس روی مواد آب جوش ریخته و درب ظرف را بسته و آن را برای 30 دقیقه کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله بلغور را درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس مغز بادام، گوجهفرنگی، جعفری، روغن زیتون، آبلیمو و کمی فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا نوبت طعمدار کردن و پختن پنیر کبابی است. یک تابه روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. سپس پنیر کبابی خردشده را درون روغن قرار دهید و هر دو طرف پنیر را به مدت یک دقیقه سرخ کنید. پنیر کبابی را روی تبوله بگذارید و به همراه لیمو ترش سرو کنید. نوش جان!
چند نکته
- میتوانید تبوله را بهجای پنیر کبابی با پنیر صبحانه سرو کنید تا رژیمیتر باشد.
- تبوله را میتوانید به همراه سبزیجات دلخواهتان هم سرو کنید.
- بهجای جعفری میتوانید از گشنیز خردشده یا پیازچه خردشده استفاده کنید.
- میتوانید از گوجه گیلاسی هم برای درست کردن تبوله استفاده کنید.
- با توجه به ذائقهتان میتوانید تبوله را تندتر سرو کنید.