پفک خانگی یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که سن و سال ندارد برای همه آدم های دنیا پفک محبوب است و برای دورهمی و تولدها اولین گزینه می باشد. اما چقد خوب است ما پفک را در خانه تهیه کنیم تا برای کودکان و اعضای خانواده ضرری نداشته باشد. اما خالق پفک شخصی به نام موری یوهایی است که به همراه همسر خود در سال ۱۹۵۰ اولین کارخانه تولید پفک نمکی را افتتاح کردند و جزء افراد بسیار ثروتمند در دنیا شدند و سرانجام در سن ۹۰ سالگی درگذشت. اما این پفک را می توانید با انواع سس ها یا کنار دورچین غذاها استفاده کنید و از مواد سالمی مثل سیب زمینی تهیه می شود. شما می توانید این پفک را به صورت حلقه ای یا مانند پفک نمکی به صورت دراز تهیه کنید و داخل روغن سرخ کنید. اگر در خانه فرزند دارید حتما این پفک خانگی را برای آنها تهیه کنید و مشاهده می کنید که به شدت به پفک خانگی علاقمند شده و کم کم می تواند برای آنها جایگزین پفک های حاضری شود. برای درست کردن این غذا ما از آرد نشاسته ذرت تردک استفاده میکنیم.
طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز و پنیر
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بگذارید آبپز شوند سپس پوستش را جدا کرده و رنده ریز بزنید و کمی با دست ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند (برای اینکه سیب زمینی ها چسبنده نشوند صبر کنید تا سیب زمینی بعد از پوست کندن از حرارت بیفتند و خنک شوند سپس رنده بزنید).
مرحله دوم
به سیب زمینی های رنده شده نشاسته ذرت تردک را به همراه تمام ادویه ها و نمک اضافه کنید و روغن را نیز اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا مانند خمیر شود. سپس یک نایلون برداشته و کمی روی آن را چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.
مرحله سوم
مرحله چهارم
داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پفک ها را داخل روغن انداخته و سرخ کنید تا طلایی شود و پف کند سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس داخل دیس گذاشته و به همراه سس کچاب سرو کنید. نوش جان
چند نکته
- وقتی پفک ها را داخل روغن انداختید یکی را انداخته کمی صبر کنید تا پف کند سپس دیگری را بیندازید وگرنه بهم می چسبند و خمیر می شوند.
- می توانید مواد را داخل قیف ریخته و بدون ماسوره بزنید و مانند بامیه قیچی کنید.
- به دلخواه می توانید در مواد پنیر پیتزا بریزید.
- می توانید از مواد برداشته و در دست گرد کنید سپس سرخ کنید.