جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که همانطور که از اسمش مشخص است اصالتی چینی دارد. این غذای خوشمزه شباهت هایی به جوجه کباب تابه ای دارد البته مواد این دو غذا با هم متفاوت هستند. این غذا برای مهمانی های شام است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما با دستور تهیه آن آشنا شوید.
طرز تهیه جوجه چینی
مرحله اول
فیله های مرغ را به طور عمودی (با قطر کم) برش نمایید.
مرحله دوم
پودر سوخاری پفکی (تمپورا) تردک را با یک لیوان آب سرد مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
مرحله سوم
تکه های مرغ را را به خمیر آغشته کرده و در روغن داغ سرخ نمایید.
چند نکته
- می توانید از پودر سوخاری پفکی (تمپورا) تردک برای تهیه پیاز حلقه ای، میگو، قارچ و دیگر خوراکی ها از همین روش بالا استفاده نمایید.
- جوجه چینی را میتوانید به همراه سیب زمینی اسپایسی تنوری ، سس تارتار و یا سالاد اندونزی میل کنید.