طرز تهیه جوجه چینی رستورانی در خانه

جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که همانطور که از اسمش مشخص است اصالتی چینی دارد. این غذای خوشمزه شباهت هایی به جوجه کباب تابه ای دارد البته مواد این دو غذا با هم متفاوت هستند. این غذا برای مهمانی های شام است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما با دستور تهیه آن آشنا شوید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر

طرز تهیه جوجه چینی

مرحله اول

فیله های مرغ را به طور عمودی (با قطر کم) برش نمایید.

مرحله دوم

پودر سوخاری پفکی (تمپورا) تردک را با یک لیوان آب سرد مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.

مرحله سوم

تکه های مرغ را را به خمیر آغشته کرده و در روغن داغ سرخ نمایید.

 

چند نکته

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *