جوجه چینی یک غذای خوشمزه است که اغلب در رستوران ها جز غذاهای پر متقاضی است. اگر هر از چندگاهی خواستید حسابی به خودتان برسید و رژیم غذاییتان را کنار بگذارید، جوجه چینی غذای خوشمزه و البته پرکالری است که به شما پیشنهاد میدهیم. برای تهیه این فست فود از خمیر بنیه و کنار آن معمولا سس تارتار استفاده میشود.
طرز تهیه جوجه چینی خانگی
مرحله اول
فیله های مرغ را به طور عمودی و یا مکعبی (با قطر کم) برش نمایید و با مقداری پیاز، آبلیمو و ادویه مزهدار کنید.
مرحله دوم
پودر سوخاری پفکی (تمپورا) تردک را با یک لیوان آب سرد مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
مرحله سوم
تکه های مرغ را را به خمیر آغشته کرده و در روغن داغ سرخ نمایید.
مرحله چهارم
بعد از این که جوجه چینیها سرخ شدند، آنها را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری کنجد تزیین کنید.
چند نکته
- می توانید از پودر سوخاری پفکی (تمپورا) تردک برای تهیه پیاز حلقه ای، میگو، قارچ و دیگر خوراکی ها از همین روش بالا استفاده نمایید.
- جوجه چینی را میتوانید به همراه سیب زمینی اسپایسی تنوری ، سس تارتار و یا سالاد اندونزی میل کنید.