بسیاری از مردم در تهیه مرغ سوخاری در آشپزخانه خودشان به مشکل برمیخورند و نتیجه مطلوبی نمیگیرند. با این که این غذا بسیار ساده به نظر میرسد ولی همان طور که گفته شد تا وقتی که خودتان آن را با لوازم محدود آشپزخانهتان تهیه نکنید متوجه سختی پختن آن نمیشوید. از طرفی انتخاب سس برای مرغ سوخاری هم کار بسیار سختی است ولی ما این کار را برایتان آسان کردهایم و پس از تحقیقاتی که انجام دادیم طرز تهیه سس عسل و خردل برای مرغ سوخاری را انتخاب کردیم که ترکیب فوق العادهای میسازند و به نوعی مکمل آن هستند.
سس عسل و خردل (Honey mustard) هم از آن خوشمزه هایی است که اگر یک بار با انواع مرغ سوخاری خورده شود مزه اش از یاد آدم نمی رود و درست کردن آن هم خیلی ساده است.
مواد لازم
- سس خردل: نصف فنجان
- سرکه انگور قرمز: یک قاشق غذاخوری
- عسل : بک چهارم فنجان
- روغن زیتون: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 15 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه سس عسل و خردل
مرحله اول
در یک کاسه متوسط نصف فنجان سس خردل و یک قاشق غذاخوری سرکه انگور قرمز را مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک چهارم فنجان عسل اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سس یکدست و لطیفی حاصل شود. سس خردل و عسل آماده استفاده است.
مرحله دوم
در صورتی که سس خیلی غلیظ شد میتوانید با مقداری روغن زیتون آن را رقیق کنید.
نکات:
- خوردن این سس در کنار انواع غذاهای سوخاری بسیار لذت بخش است.
- این سس هیجانانگیز را میتوانید تا یک ماه در ظرف درب بسته در یخچال نگه دارید.
منبع : recipechampions