کروسان، یک نان یا شیرینی کرهای و برشته است. اصلیت کروسان به کشور اتریش برمیگردد و نام آن از روی شکل هلالی باستانی آن برداشته شده است. کروسانها در منوی صبحانه قارهای بیشتر کشورهای اروپایی دیده میشوند.صبحانه قارهای، صبحانهای سبک شامل نان، کره، مربا و قهوه است.
ویدیو طرز تهیه کروسان خانگی
منبع ویدیو : یوتیوب
طرز تهیه کروسان خانگی
مرحله اول
در یک کاسه شیر را با مخمر ، کره و شکر مخلوط کنید. آرد را الک کرده و نمک اضافه کنید.
مرحله دوم
خمیر را به 4 قسمت مساوری تقسیم کرده و کمی ورز دهید و صاف کنید. کره را روی سطح آغشته کرده و دانه کنجد را بپاشید ، با 3 خمیر دیگر این مرحله را تکرار کنید.
مرحله سوم
همه خمیر ها را روی همدیگر گذاشته و به 16 قسمت مساوی برش دهید ، دوباره کره بزنید و آن را مطابق ویدیو به صورت کروسان بپیچید.
مرحله چهارم
تمام کروسان ها را درون دانه کنجد فرو برده و بگذارید 2 ساعت بماند و سطح آن ها را دوباره کره بزنید.
مرحله پنجم
در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 25 دقیقه بپزید.
چند نکته :
- می توانید بروی کروسان را سس شکلات و یا عسل بزنید و نوش جان کنید.