ویدیو طرز تهیه کروسان خانگی

کروسان، یک نان یا شیرینی کره‌ای و برشته است. اصلیت کروسان به کشور اتریش برمی‌گردد و نام آن از روی شکل هلالی باستانی آن برداشته شده است. کروسان‌ها در منوی صبحانه قاره‌ای بیشتر کشورهای اروپایی دیده می‌شوند.صبحانه قاره‌ای، صبحانه‌ای سبک شامل نان، کره، مربا و قهوه است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

ویدیو طرز تهیه کروسان خانگی

منبع ویدیو : یوتیوب

طرز تهیه کروسان خانگی

مرحله اول

در یک کاسه شیر را با مخمر ، کره و شکر مخلوط کنید. آرد را الک کرده و نمک اضافه کنید.

مرحله دوم

خمیر را به 4 قسمت مساوری تقسیم کرده و کمی ورز دهید و صاف کنید. کره را روی سطح آغشته کرده و دانه کنجد را بپاشید ، با 3 خمیر دیگر این مرحله را تکرار کنید.

مرحله سوم

 همه خمیر ها را روی همدیگر گذاشته و به 16 قسمت مساوی برش دهید ، دوباره کره بزنید و آن را مطابق ویدیو به صورت کروسان بپیچید.

مرحله چهارم

تمام کروسان ها را درون دانه کنجد فرو برده و بگذارید 2 ساعت بماند و سطح آن ها را دوباره کره بزنید.

مرحله پنجم

در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 25 دقیقه بپزید.

چند نکته : 

  • می توانید بروی کروسان را سس شکلات و یا عسل بزنید و نوش جان کنید.
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *