صبح یک روز تعطیل، با صبحانه مفصل و طعم پنکیک گرم دوست داشتنیتر میشود. حالا فکر کنید که این صبحانه خوشمزه را با طعم کدوحلوایی امتحان کنید. این ترکیب بی نظیر طعمی خاص و دلپذیر به ارمغان میآورد که امتحان کردن آن برای همه هیجانانگیز است. پس این بار هم با ما همراه شوید تا با کمی خلاقیت طعم تازهای را با پنکیک کدو حلوایی امتحان کنیم. در ادامه طرز تهیه پنکیک موزی توسط پودر پنکیک با طعم وانیل محصول جدید صنایع غذایی تردک را به شما آموزش دادهایم.
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی
مرحله اول
ابتدا کدو حلوایی را تکه تکه کرده و به آب در حال جوش اضافه میکنیم. پس از اینکه آب کدو کشیده شد، به وسیله چنگال کدو را خوب میکوبیم تا به پورهای یکدست تبدیل شود.
مرحله دوم
پودر پنکیک با طعم وانیل تردک را در ظرف گودی ریخته و با شیر، روغن، دارچین ،پودر زنجبیل و تخم مرغ به مدت 3 دقیقه (1 دقیقه با همزن برقی) مخلوط نمایید. تا در انتها به مایعی یکدست برسیم.
مرحله سوم
تابه نچسبی را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود و به اندازه 1 ملاقه از مایه را در آن ریخته تا به شکل دایره در بیاید.
زمانی که حباب هایی روی پنکیک مشاهده گردید به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم به رنگ قهوه ای روشن در بیاید.
مرحله چهارم
در نهایت روی پنکیک کره بگذارید و عسل را 30 ثانیه تفت بدید و روی کره بریزید تا کره آب شود.
نکات:
- برای تهیه پنکیک نیازی به ریختن روغن در تابه نیست.
- عسل را بیش از حد تفت ندهید تا خاصیت خود را از دست ندهد.
- بشقاب پنکیک را میتوانید با مغز تخمه کدو تزیین کنید.
- شما میتوانید این پنکیک خوش طعم و لذیذ را با چای تازه دم نوش جان کنید.
- برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده پنکیک تردک استفاده نمایید.