بدون شک تابهحال فکر امتحان کردن نان کدو سبز به ذهنتان خطور نکرده است. دلیلش هم مشخص است: مزه بد کدو سبز. اما باید به شما بگوییم که نان کدو سبز بسیار خوشمزه بوده و در واقع زمانی که آن را میخورید شاید حتی متوجه نشوید که این نان از کدو سبز تهیه شده است. بنابراین نگران مزه کدو سبز در این نان نباشید. این نان بافت خوب، سبک و البته طعم خوبی دارد. این نان خوشمزه دارای ۲۲۵ کالری، ۱۳.۱ گرم چربی کل، ۲۳ گرم کلسترول، ۱۸۰ گرم سدیم، ۳۲.۱ گرم کربوهیدرات و ۳.۳ گرم پروتئین است. زمانی که این نان را تهیه کردید، میتوانید اضافه آن را به راحتی تا چند هفته در فریزر نگه دارید. اگر شما هم برای تجربه این نان متفاوت وسوسه شدید، در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه نان کدو سبز را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه نان کدو
مرحله اول
قالب نان را چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید تا سطح قالب کمی سفید شود. درجه فر را روی ۱۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله دوم
آرد گندم، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را در یک کاسه با هم الک کنید.
مرحله سوم
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را شکسته و روغن، وانیل، و شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مواد الک شده را به این ترکیب اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. کدو سبز را رنده کنید تا دو فنجان کدو سبز زنده شده داشته باشید. گردو را هم ریز خرد کنید. کدو سبز رنده شده و گردو خرد شده را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را به کاسه مواد اضافه کرده و هم بزنید. درنهایت تمام مواد را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید.
مرحله چهارم
اجازه دهید نان کدو سبز به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر بپزد. برای اطمینان از پخته شدن آن، یک خلال دندان را در مرکز نان فرو کرده و سپس آن را خارج کنید. اگر خلال دندان تمیز بود یعنی نان پخته است. زمانی که نان کاملا پخته شد، آن را از فر در خارج کرده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود. زمانی که نان کاملا خنک شد، آن را از قالب در بیاورید و نوش جان کنید.