ویدیو طرز تهیه کانلونی سوخاری
منبع ویدیو : یوتیوب
طرز تهیه کانلونی سوخاری
مرحله اول
ژامبون خود را به مربع های 1 سانتی متری خرد کرده و پیازچه را برش بزنید. ژامبون و پیازچه را با پنیر ریکوتا مخلوط کرده و درون کیسه با یک نازل 1 سانتی متری قرار داده و کنار بگذارید.
مرحله دوم
بالا و پایین بادمجان خود ببرید. به طوری که طول آن با کانلونی برابر باشد.
اکنون بادمجان خود را به برش های 1 سانتی متری و سپس به نوارهای 1 سانتی متری برش داده . 16 تکه بادمجان از این دستورالعمل ها را نیاز داریم.
مرحله سوم
کمی روغن پخت و پز خنثی به ماهیتابه اضافه کنید.
بادمجان را در ماهیتابه با حرارت زیاد سرخ کنید و به مدت 2-3 دقیقه تمام وقت را حرکت دهید ، در این مرحله با کمی نمک میل کنید.
مرحله چهارم
پاستا کانلونی را در آب نمک در حال جوش حدود 3-4 دقیقه بپزید.
اکنون بادمجان خود را از وسط نصف کرده و 16 مینی لوله کانلونی برایتان فراهم می کند.
مرحله پنجم
هر لوله را در انتهای آن بایستید و یک چوب بادمجان اضافه کنید و سپس در مخلوط پنیر ریکوتا لوله کنید ، با لوله های باقیمانده این کار را تکرار کنید.
هر لوله را ابتدا در آرد ، سپس تخم مرغ ، سپس آرد سوخاری فرو کنید.
روغن خود را با دمای 170 درجه سانتیگراد یا 340 فارنهایت گرم کنید و سرخ کنید تا ترد و طلایی شود.
نکات:
- میتوانید برای سوخاری تر شدن از گرانول سوخاری پولکی و یا گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.