رولت مرغ سوخاری یکی از بهترین غذاهای فست فودی است که در اصل جزو غذاهای فیلیپینی محسوب می شود. این غذا هم بسیار خوشمزه است و هم با ظاهری شیک و زیبا، انتخابی عالی برای میهمانی هاست.
ویدیو طرز تهیه رولت مرغ سوخاری
منبع ویدیو : یوتیوب
طرز تهیه رولت مرغ سوخاری
مرحله اول
ژامبون و پنیر را بروی سینه مرغ گذاشته و رول کنید.
مرحله دوم
سینه مرغ رول شده را به 4 قسمت تقسیم کنید.
مرحله سوم
ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در تخم مرغ قرار دهید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله چهارم
مرغ ها را در سینی فر بچینید و بروی تکه های رولت روغن زیتون بزنید.
مرحله پنجم
به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و نوش جان کنید.
نکات:
- میتوانید به جای آرد سوخاری از گرانول سوخاری پولکی و یا گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.
- می توانید با سس ماینوز ، خردا و یا سس کچاب میل کنید.