پیاز سوخاری از آن پیشغذاهای پرطرفدار است که با سفرکردن به هر جایی از دنیا میتوانید آن را مزه کنید. با طرز تهیه پیاز سوخاری همراه ما باشید.
طرز تهیه پیاز سوخاری
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت دایرهای خرد کنید و حلقههای داخلی را یکییکی در بیاورید. حلقهها را داخل زیپ کیف بریزید سپس آرد سفید، نمک، فلفل سیاه به آنها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه ماست پرچرب و شیر پرچرب را با هم مخلوط کنید. حالا پیازها را از زیپکیف بیرون بیاورید به مخلوط ماست و شیر آغشته کرده و داخل پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه کوچک مقداری روغن ریخته روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. پیازها را داخل روغن سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند. داخل یک بشقاب دستمال کاغذی بچینید و پیازها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله چهارم
داخل یک سینی پیاز سوخاریها را بچینید. به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکات:
- می توانید از آرد سوخاری تردک برای دستور پخت خود استفاده کنید.