سبزیجات سوخاری یکی از سالمترین میانوعدهها محسوب میشوند، به شرطی که در خانه و با روغن سالم تهیه شوند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه پیاز سوخاری پولکی توسط پودر پانکو تردک به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پیاز سوخاری پولکی رستورانی
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بکنید و بشویید. بعد از این که خشک شد، آن را به صورت حلقه حلقه برش دهید. ضخامت حلقهها باید بین یک تا یکونیم سانت باشد. حلقهها را طوری از هم جدا کنید تا هر حلقه دو لایه پیاز داشته باشد.
مرحله دوم
یک کاسه بردارید و تخممرغها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک و زردچوبه هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از حالت لختی در بیاید.
مرحله سوم
پیاز را به مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بغلتانید. مجددا پیاز را داخل تخم مرغ بزنید و به آرد آغشته کنید. در آخر پیاز را داخل پودر پانکو طلایی تردک بزنید. پیاز آماده سرخ شدن است.
مرحله چهارم
یک قابلمه بردارید و داخل آن به اندازه کافی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن با حرارت متوسط خوب داغ شود. حلقههای پیاز را داخل روغن بریزید تا سرخ و طلاییرنگ شوند. سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
نکات:
- می توانید از پودر پانکو سفید و یا آرد سوخاری تردک برای دستور پخت خود استفاده کنید.