پیاز سوخاری حلقه ای یکی از لذت های همراه غذا هست ما معمولا پیاز سوخاری آماده می خریم یا از بیرون سفارش میدیم ولی درست کردنش بر خلاف چیزی که فکر میکنیم خیلی آسونه. پیاز سوخاری همراه استیک های کبابی ، همبرگر یا ساندویچ و یا در سبد سوخاری سرو میشه.
پیازهای شیرین بزرگ برای طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای مناسب هستند. برای درست کردن این پیاز پفکی کافیه پیاز را به صورت حلقه ای برش بزنیم و با خمیر مخصوصی که با پودر سوخاری پفکی تمپورا تردک درست میکنیم مخلوط و سرخ کنیم .
طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی
مرحله اول
در یک کاسه 1 لیوان آب را با یک بسته پودر سوخاری پفکی تمپورا تردک بریزید و خوب به هم بزنید تا محلول یکدستی شود.
مرحله دوم
3 عدد پیاز بزرگ را بشورید و بعد پوست کنید. سپس به ضخامت 0.5 سانتیمتر برش دهید و حلقه های پیاز را از هم جدا کنید.
مرحله سوم
مرحله چهارم
چند نکته
- حلقه های پیاز را پس از سرخ شدن بر روی یک دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی اون گرفته شود.
- اگر پیاز برشته شده و ترد دوست دارید بعد از سرخ شدن و گرفتن روغن آن توسط دستمال کاغذی، پیاز ها را کف سینی گذاشته و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 90 درجه بگذارید.
- می تونید پیاز سوخاری پفکی را با سس کچاب و سالاد اندونزی سرو کنید و لذت ببرید.