طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی

پیاز سوخاری پفکی

 پیاز سوخاری حلقه ای یکی از لذت های همراه غذا هست ما معمولا پیاز سوخاری آماده می خریم یا از بیرون سفارش میدیم ولی درست کردنش بر خلاف چیزی که فکر میکنیم خیلی آسونه. پیاز سوخاری همراه استیک های کبابی ، همبرگر یا ساندویچ و یا در سبد سوخاری سرو میشه.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی

مرحله اول

در یک کاسه 1 لیوان آب را با یک بسته پودر سوخاری پفکی تمپورا تردک بریزید و خوب به هم بزنید تا محلول یکدستی شود.

مرحله دوم

3 عدد پیاز بزرگ را بشورید و بعد پوست کنید. سپس به ضخامت 0.5 سانتیمتر برش دهید و حلقه های پیاز را از هم جدا کنید.

مرحله سوم

حدود 7 تا 10 سانتی متر از قابلمه رو روغن بریزید و بر روی حرارت بذارید تا گرم بشه. اگه از سرخ کن استفاده میکنید روی دمای 185 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا روغن داغ بشه.

مرحله چهارم

حالا چند حلقه پیاز را داخل مایه فرو ببرید بعد در روغن بریزید. هر طرف حلقه های پیاز 3 تا 4 دقیقه زمان میبرند تا طلایی شوند.

 

چند نکته

  • حلقه های پیاز را پس از سرخ شدن بر روی یک دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی اون گرفته شود.
  • اگر پیاز برشته شده و ترد دوست دارید بعد از سرخ شدن و گرفتن روغن آن توسط دستمال کاغذی، پیاز ها را کف سینی گذاشته و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 90 درجه بگذارید.
  • می تونید پیاز سوخاری پفکی را با سس کچاب و سالاد اندونزی سرو کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.