طرز تهیه سوپ ماش

سوپ ماش

سوپ ماش یک سوپ پر خواص و خوشمزه است. طبق شواهد باستان شناسی در ۴۵۰۰ سال پیش دانه ماش در پنجاب هندوستان مورد استفاده قرار گرفت و در نواحی گرمسیری به راحتی رشد می کند. اما سوپ ماش مقوی برای بزرگسالان و بخصوص کودکان می باشند برای مثال ماش برای برای معده بسیار مفید است، برای کاهش وزن، برای افزایش حجم عضلات در بدنسازی، کاهش فشار خون و بسیار مفید برای قلب است. سوپ ماش را اگر برای بچه های کوچک درست می کنید می توانید با گوشکوب برقی آن را میکس کنید تا خوردن آن برایشان آسان باشد. سوپ ماش می تواند به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز در نظر گرفته شود یا می توانید برای تنوع در سوپ در مهمانی نیز استفاده کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه سوپ ماش و جو پرک

مرحله اول

ابتدا ماش را به مدت سه ساعت بگذارید تا خیس بخورد. اگر از جو استفاده می کنید آن را خیس کنید اگر از جو پرک استفاده می کنید نیاز به خیس کردن ندارد. هویج و سیب زمینی را به دلخواه رنده یا مکعبی خرد کنید.

مرحله دوم

پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و با کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید سپس سینه مرغ را اضافه کنید و ۱ عدد برگ بو بریزید سپس روی آن آب ریخته و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود.

مرحله سوم

وقتی سینه مرغ پخته شد آن را خارج کنید و ریش ریش کنید و مجدد به قابلمه برگردانید برگ بو را نیز خارج کنید. ماش را که از قبل خیس کردید آبش را دور ریخته و به سینه مرغ به همراه هویج و سیب زمینی خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزیجات پخته شوند.

مرحله چهارم

وقتی تمام مواد پخته شدند جو پرک را اضافه می کنیم، داخل تابه با کمی روغن رب را تفت داده تا از خامی دربیاد سپس داخل سوپ ریخته و هم می زنیم و برای ۲۰ دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا مواد خوب پخته شوند.

مرحله پنجم

وقتی سوپ ما غلیظ شد می توانید آن را با گوشتکوب میکس کنید. نمک سوپ ماش را اندازه کنید و مقداری فلفل قرمز اضافه کنید در انتهای پخت کمی جعفری ساطوری شده را به همراه آبلیمو اضافه کنید سپس در سرو ظرف کشیده و میل کنید. نوش جان

چند نکته

  • اگر مرغ در دسترس نداشتید می توانید از ۱ عدد عصاره مرغ استفاده کنید.
  • می توانید برای پر خاصیت کردن سوپ مقداری شلغم و ساقه کرفس نیز اضافه کنید.
  • اضافه کردن رب اختیاری می باشد و قابل حذف است.
این مطلب درپیش غذا ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.