طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

برای تهیه سوپ شیر معمولا از جو، مرغ پخته، شیر و انواع سبزیجات استفاده می‌شود. انتخاب سبزیجات به ذائقه افراد بستگی دارد اما قارچ همیشه در آن استفاده می‌شود. برخی افراد بعد از تمام شدن مراحل پخت، سوپ را از روی حرارت برداشته و یک تا دو قاشق خامه به آن اضافه می‌کنند در این صورت سوپ خوشمزه‌تر البته پرکالری‌تر می‌شود. سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از پرطرفدارترین پیش غذاها است که بیشتر در میهمانی‌ها و مجالس رسمی سرو می‌شود.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را با نمک ادویه و یک پیاز کوچک در قابلمه به صورت جداگانه بپزید. جو پرک تردک را داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید تا انداره آن حدود یک‌چهارم اندازه اصلی شود. جو پرک را داخل قابلمه ریخته، روی آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید. در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعاب‌دار شود.

حدود یک ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و آب آن تا حد امکان تبخیر شود، سپس شیر را داخل قابلمه بریزید.

مرحله دوم

قارچ ورقه شده، هویج رنده شده و مغز کرفس را به سوپ اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در آخر کنسرو ذرت و سینه مرغ ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

در آخر خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید. سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.

چند نکته

  • اگر سوپ خیلی غلیظ شد می‌توانید از مقدار شیر بیشتری برای رقیق کردن سوپ استفاده کنید.
  • برای پخت این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون ممکن است شیر ببرد. آبلیمو را سر سفره بیاورید تا هر کس به میزان دلخواه، به بشقاب خود اضافه کند.
  • برای طعم‌دار کردن سوپ سفید بهتر است از فلفل سفید استفاده کنید. فلفل سفید طعم سوپ را بی‌نظیر می‌کند.
  • اگر هنگام پختن سینه مرغ آبی در قابلمه باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ استفاده کنید چون طعم عالی به سوپ می‌دهد.
این مطلب درپیش غذا ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.