بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمز است که به عنوان میان وعده هم سرو می شود مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است. بادمجان در این خوراکی خوشمزه به علت سوخاری شدن، روغن زیادی را به خودش نمی گیرد. پس اگر بادمجان دوست دارید حتما آن را امتحان کنید.
طرز تهیه بادمجان سوخاری
مرحله اول
بادمجان ها را پس از شستن و پوست گرفتن به صورت حلقه حلقه برش بزنید. مقداری نمک روی آن پاشیده و بگذارید تا یک ساعت بماند.
مرحله دوم
پس از یک ساعت مجددا بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و بعد داخل آبکشی بریزید تا آب آن برود. در ظرفی تخم مرغ را به همراه مقداری نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این مرحله پودر مرغ سوخاری اصیل و یا پودر مرغ سوخاری تند تردک را در ظرفی بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید تا گرم شود. سپس حلقه های بادمجان را در ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله چهارم
و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.
نکات:
- شما میتوانید در صورت تمایل، هنگام آماده کردن پودر سوخاری، از ادویههای مختلفی برای طعم دهی استفاده کنید.