طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمز است که به عنوان میان وعده هم سرو می شود مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است. بادمجان در این خوراکی خوشمزه به علت سوخاری شدن، روغن زیادی را به خودش نمی گیرد. پس اگر بادمجان دوست دارید حتما آن را امتحان کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 20 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه بادمجان سوخاری

مرحله اول

بادمجان ها را پس از شستن و پوست گرفتن به صورت حلقه حلقه برش بزنید. مقداری نمک روی آن پاشیده و بگذارید تا یک ساعت بماند.

مرحله دوم

پس از یک ساعت مجددا بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و بعد داخل آبکشی بریزید تا آب آن برود. در ظرفی تخم مرغ را به همراه مقداری نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این مرحله پودر مرغ سوخاری اصیل و یا پودر مرغ سوخاری تند تردک را در ظرفی بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید تا گرم شود. سپس حلقه های بادمجان را در ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله چهارم

و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.

 

نکات:

  • شما می‌توانید در صورت تمایل، هنگام آماده کردن پودر سوخاری، از ادویه‌های مختلفی برای طعم دهی استفاده کنید.
 
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *