اگر بدنبال یک غذای ساده و شیک برای مهمانی و یا دورهمی های خود هستید و یا دنبال یک شام سبک و خوشمزه هستید سالاد میگو واقعا گزینه مناسبی هست. در طرز تهیه آسان سالاد میگو کلاسیک ، من از میگو های ریز به همراه سبزیجات استفاده کردم همین طور با سس مایونز سالاد رو لطیف و خوشمزه تر کردم. اگر رژیم دارید حتما از سس مایونز کم چرب استفاده کنید و مطمئن باشید تاثیری در طعم سالاد نداره. می تونید کمی پوست لیمو هم در سالاد رنده کنید تا عطر لیمو بیشتر در سالاد غالب بشه و یک جایگزین دیگه هم که می تونه کمک کنه استفاده از پیازچه بجای پیاز هست، پوست لیمو و پیازچه برای افزایش عطر سالاد خوبه و بیشتر به کسانی که با بوی میگو مشکل دارند پیشنهاد میدم.
طرز تهیه سالاد میگو کلاسیک
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد حتما از میگو ریز که تو بازار به اسم میگو پلویی معروف هست استفاده کنید این میگوها معمولا پاک کرده و رگ گرفته هست اما اگه پاک نشده خریدید حتما پوست و دم میگو را کامل بگیرید و رگ آن را پاک کنید. سپس در پودر میگو سوخاری تردک بغلتانید و در حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله دوم
450گرم میگو سرخ شده ، 1 پیمانه کرفس ریز خرد شده ، 2 قاشق غذاخوری خیار شور ،2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده شیرین (می تونید از پیاز قرمز استفاده کنید) ، کمی فلفل سیاه تازه آسیاب شده و فلفل قرمز را درون یک کاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
1/2 پیمانه سس مایونز و به اندازه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
برای سرو این سالاد می تونید از کراکر نمکی یا نان های تست کوچک استفاده کنید و برای داشتن فینگر فود هم همین سالاد را می تونید روی کراکر یا برش های کرفس و خیار بریزید و سرد سرو کنید.
چند نکته
- خمیر به دست آمده از پودر میگو سوخاری تردک حاوی ادویه های ارگانیک و طبیعی می باشد که علاوه بر رفع بوی ضخم، باعث پف کردن میگوها و خوشمزگی خاصی به آنها می بخشد.
- میگو ها را به جای سرخ کردن می توانید حدود 3 دقیقه آب پز کنید.
- اگر سالاد مرطوب شد می توانید از خرد نان تست شده در آن بریزید.