طرز تهیه سالاد میگو کلاسیک

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر

طرز تهیه سالاد میگو کلاسیک

مرحله اول

برای درست کردن این سالاد حتما از میگو ریز که تو بازار به اسم میگو پلویی معروف هست استفاده کنید این میگوها معمولا پاک کرده و رگ گرفته هست اما اگه پاک نشده خریدید حتما پوست و دم میگو را کامل بگیرید و رگ آن را پاک کنید. سپس در پودر میگو سوخاری تردک بغلتانید و در حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله دوم

450گرم میگو سرخ شده ، 1 پیمانه کرفس ریز خرد شده ، 2 قاشق غذاخوری خیار شور ،2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده شیرین (می تونید از پیاز قرمز استفاده کنید) ، کمی فلفل سیاه تازه آسیاب شده و فلفل قرمز را درون یک کاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

1/2 پیمانه سس مایونز و به اندازه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

برای سرو این سالاد می تونید از کراکر نمکی یا نان های تست کوچک استفاده کنید و برای داشتن فینگر فود هم همین سالاد را می تونید روی کراکر یا برش های کرفس و خیار بریزید و سرد سرو کنید.

 

چند نکته

  • خمیر به دست آمده از پودر میگو سوخاری تردک حاوی ادویه های ارگانیک و طبیعی می باشد که علاوه بر رفع بوی ضخم، باعث پف کردن میگوها و خوشمزگی خاصی به آنها می بخشد.
  • میگو ها را به جای سرخ کردن می توانید حدود 3 دقیقه آب پز کنید.
  • اگر سالاد مرطوب شد می توانید از خرد نان تست شده در آن بریزید.
5/5 - (1 امتیاز)
این مطلب درسالاد ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *