ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر (خمیر پولیش)

خمیر این پیتزا با متد پیش تخمیر یا Poolish درست میشه که یعنی یه مقدار برابر آب و آرد و مقدار اندکی مخمر رو مخلوط کرده بهش زمان می‌دیم حدود 3 ساعت تا عملیات پیش تخمیر شروع بشه و  خمیر به اصطلاح اسفنجی میشه. خمیر درست شده به این روش طعم متفاوت تری از خمیر با مخمر عادی داره و واقعا خوشمزه ست.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر

منبع ویدیو : یوتیوب

ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله

مرحله اول

مخمر و آرد را در آب بریزید. هم بزنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

نمک ، عسل ، آب و خمیر مایه را به آرد اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت 2 ساعت استراحت کند.

مرحله سوم

خمیر را چندین بار تا کنید و یک قرص نان درست کنید. بگذارید تا حجم آن 3 برابر شود.

مرحله چهارم

با دست صاف کنید و خمیر را به اندازه یک صفحه پخت کش دهید. روی آن را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.

مرحله پنجم

به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و به صورت نواری برش دهید. روی آن پنیر و بیکن قرار دهید.

چند نکته : 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *