خمیر این پیتزا با متد پیش تخمیر یا Poolish درست میشه که یعنی یه مقدار برابر آب و آرد و مقدار اندکی مخمر رو مخلوط کرده بهش زمان میدیم حدود 3 ساعت تا عملیات پیش تخمیر شروع بشه و خمیر به اصطلاح اسفنجی میشه. خمیر درست شده به این روش طعم متفاوت تری از خمیر با مخمر عادی داره و واقعا خوشمزه ست.
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر
منبع ویدیو : یوتیوب
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله
مرحله اول
مخمر و آرد را در آب بریزید. هم بزنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
نمک ، عسل ، آب و خمیر مایه را به آرد اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت 2 ساعت استراحت کند.
مرحله سوم
خمیر را چندین بار تا کنید و یک قرص نان درست کنید. بگذارید تا حجم آن 3 برابر شود.
مرحله چهارم
با دست صاف کنید و خمیر را به اندازه یک صفحه پخت کش دهید. روی آن را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
مرحله پنجم
به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و به صورت نواری برش دهید. روی آن پنیر و بیکن قرار دهید.
چند نکته :
- می توانید به جای سس گوجه فرنگی از کنسرو گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
- در این روش بیکن ها خام سرو می شود، شما میتوانید در انتها 5 دقیقه در فر قرار دهید.
- می توانید برای خمیر خود از پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار استفاده کنید.