طرز تهیه گراتن کدو سبز

گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات، فاقد گلوتن است، همه این ویژگی‌ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می‌کند. این پیش غذا با موادی ساده و در مدت زمان بسیار کمی آماده می‌شود و از جمله پیش غذاهایی است به افراد با رژیم کتو توصیه می‌شود.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه گراتن کدو سبز

مرحله اول

فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در تابه‌ و روی حرارت متوسط ذوب کنید. کدو سبزها را به کره ذوب شده اضافه کنید و حدود پنج تا شش دقیقه تفت دهید (تا حدی که کمی نرم شوند). سپس در ظرفی بریزد و کنار بگذارید.

مرحله دوم

دو قاشق غذاخوری کره باقی مانده را داخل تابه بریزید. آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه آرد را با کره سرخ کنید. مرتبا هم بزنید تا آرد نسوزد. سپس شیر را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه فرصت دهید تا آرد داخل شیر بپزد. خامه، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه صبر کنید تا سس کاملا غلیظ شود.

مرحله سوم

ظرفی مناسب سرو (ترجیحا پیرکس) انتخاب کنید که بتوانید داخل فر هم بگذارید. داخل آن را کامل چرب کنید. نیمی از سسی که درست کرده‌اید کف ظرف بریزید. نصف کدو سبزهای تف داده شده را روی سس بچینید و نیمی از پنیر موزارلا را روی کدوها بریزید. بقیه سس را اضافه کنید و لایه بعدی کدو سبز را روی سس بگذارید و پنیر موزارلا روی آن بپاشید.

مرحله چهارم

گراتن کدو سبز را برای حدود 20 داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و لایه رویی آن کمی طلایی شود.
گراتن کدو سبز شما آماده است. اگر دوست داشتید کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و برای سرو روی میز ببرید.

 

چند نکته

  • اگر می‌خواهید گراتن کدو سبز کم کالری‌تری داشته باشید، خامه و پنیر را حذف کنید و کدو سبز‌ها را فقط باسس فرانسوی، داخل ظرف لایه لایه بچینید و داخل فر قرار دهید تا سس به خورد کدو سبزها برود و طعم بگیرد.
  • معمولا گراتن‌ها را در ظرف اصلی سرو، می‌پزند ولی اگر دوست دارید می‌توانید از قالب هم استفاده کنید. فقط ممکن است هنگام در آوردن گراتن از قالب کمی شکل ظاهری آن بهم بریزد.

 

منبع: dinneratthezoo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.