طرز تهیه کورن داگ سوخاری

کورن داگ

کورن داگ یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکائی است که با ذائقه ی ما ایرانیان ساز گار می باشد آن هم به دلیل ترکیباتی است که در کورن داگ استفاده شده است. کورن داگ تشکیل شده از سوسیس هات داگ به همراه آرد ذرت و سیخ چوبی نیز می باشد البته به اضافه مواد تشکیل دهنده دیگر که برای شما عزیزان آورده ایم.
کورن داگ سوخاری با سوسیس برای سرو در جشن های خودمانی و جشن تولد و همینطور فارغ التحصیلی نیز مناسب می باشد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کورن داگ سوخاری

مرحله اول

در یک کاسه آرد سفید را به همراه آرد ذرت و بکینگ پودر و همینطور نمک را هم الک کرده و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ و شیر را باهم، هم بزنید و سپس به مواد آردی اضافه کنید. سپس باقی ادویه ها و همینطور شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله خمیر کورن داگ شما آماده است. و فقط کافی است تا در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه و یا تا ۱ ساعت استراحت دهید.
سیخ های چوبی را به داخل سوسیس ها ببرید و در داخل مایع آماده شده کورن داگ سوسیس را ببرید تا کامل به مایع آغشته شوند.

مرحله سوم

سپس کورن داگ ها را در روغن فراوان سرخ کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه چاشنی مورد نظر نوش جان فرمائید.

 

نکات:

  • شکر در ترکیب کورن داگ رنگ آن را بعد از سرخ شدن براق می کند.
  • می توانید از سوسیس پنیری نیز در تهیه کورن داگ استفاده نمائید.
  • کورن داگ را حتما در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
  • میتوانید به ادویه های مورد نیاز، ادویه نیز اضافه کنید.
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *