طرز تهیه کراکت مرغ سوخاری

برای درست کردن غذاهای جدید و متنوع احتیاج چندانی به مواد اولیه خاص و خارق العاده نداریم، گاهی می‌توان با چیزهایی که در دسترس داریم غذای خوشمزه و سریع تهیه کنیم. کراکت مرغ یکی از همین غذاهاست که می‌توانید به سادگی در منزل درست کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 20 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه کراکت مرغ سوخاری

مرحله اول

مرغ را به خوبی بشویید، پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. با کمی کرفس و جعفری خرد شده ادویه در آب (حدود نصف لیوان) بپزید.

مرحله دوم

وقتی مقدار کمی آب در قابلمه باقی مانده بود (حدود چند قاشق)، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. در این فاصله آب مرغ را از صافی رد کنید. وقتی مرغ سرد شد، استخوان‌ها را جدا کرده و آن را چرخ کنید.

مرحله سوم

آب مرغی که صاف کردید را به آن اضافه کنید. سه عدد زرده تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل به سس فرانسوی اضافه کنید وهم بزنید.

مرحله چهارم

قارچ‌ها را بشویید و ریزخرد کنید، ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و با 50 گرم کره تفت دهید. سپس قارچ تفت داده‌شده را به همراه مرغ و مقداری جعفری خردشده به سس بشامل اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت مایه خمیری نسبتا سفت در بیاید. (اگر خمیر شما رقیق شد می‌توانید کمی از پودر مرغ سوخاری را به آن اضافه کنید).

مرحله پنجم

گلوله‌ای به اندازه تخم مرغ از خمیر جدا کنید وآن را به صورت لوله در آورید (ضخامت یک بند انگشت و طول چهار سانت). تخم‌مرغ ها را در کاسه بزنید و در آن کمی نمک و فلفل بریزید.

مرحله ششم

کراکت‌ها را در پودر مرغ سوخاری اصیل و یا پودر مرغ سوخاری تند تردک و سپس در کاسه تخم‌مرغ بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

کراکت شما آماده است می‌توانید آن‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه کیلاسی، برگ‌های جعفری یا کرفس خرد شده تزیین و سرو کنید.

نکات:

  • شما می‌توانید کراکت ها را با سس باربکیو میل کنید.
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *