امپانادا پیراشکی اسپانیایی است که مواد داخل خمیر به شکل هلال ماه در میآیند و پخته یا سرخ میشوند. این غذای لذیذ که کمتر کسی آن را امتحان کرده است، معمولا به عنوان پیش غذا یا ناهار سرو میشود. امپانادا یک کلمه اسپانیایی است و به غذاهایی گفته میشود که داخل نان یا خمیر سرخ میشوند.
امپانادا را میتوانید با گوشتهایی مثل مرغ، گوشت گاو یا ماهی پر کنید و طعم خاصش کافی است تا طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم
- خمیر پیراشکی تردک: 1 بسته
- گوشت چرخکرده: نیم کیلو کمچرب
- سیر: ۲ حبه
- پیاز: 1 عدد کوچک خردشده
- فلفل دلمهای سبز: 1 عدد کوچک خردشده
- فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد کوچک خردشده
- سیبزمینی: ۱ عدد کوچک خردشده
- سس گوجهفرنگی: ۱ فنجان
- گشنیز خشک خرد شده، پودر زیره، پودر پیاز، پودر سیر، پونه خشک خردشده، پودر پاپریکا، پودر چیلی، فلفل سیاه و نمک: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
طرز تهیه پیراشکی امپانادا اسپانیایی
مرحله اول
در قدم اول، برای درست کردن مواد داخل امپانادا در یک تابه کمی روغن سرخکردنی بریزید و کمی که کرم شد گوشت چرخکرده را با همه ادویهها در تابه مخلوط کنید، سس گوجه، فلفل دلمهای، و سیبزمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا سیبزمینی نرم شود.
مرحله دوم
خمیر پیراشکی تردک را روی یک سطح صاف با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن به ۴ میلیمتر برسد. با یک لیوان اشکال دایره از خمیر در بیاورید تا خمیر تمام شود.
مرحله سوم
خمیر پیراشکی را داخل فر بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود و کاملا بپزد. بعد از این زمان، پیراشکی خوشمزه شما آماده است تا با سسهای مورد علاقهتان نوش جان کنید.
مرحله چهارم
یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و در خمیر بگذارید. امپانادا را ببندید و لبههای آن را با چنگال به هم بچسبانید. در یک تابه گود چهار فنجان روغن سرخکردنی بریزید و وقتی خوب داغ شد امپانادا را در گروههای کمتعداد در آن سرخ کنید.
مرحله پنجم
پیراشکی امپانادا را داغ با سس تند سرو کنید. نوش جان !
چند نکته
- یکی از سسهایی که در کنار این پیراشکی سرو میشود، سس زاتزیکی است.
- سبزیجات پخارپز شده و انواع سالاد و زیتون میتوانند همراهان خوبی برای این لقمه خوشمزه باشند.
منبع: masterclass