پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای معروف و بسیار پرطرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا با یک نوع سوسیس مخصوص تهیه می شود که پپرونی نام دارد و به همین دلیل با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود.
اگر از طرفداران پیتزای تند هستید، پیشنهاد میدهیم پیتزا پپرونی ایتالیایی با سس مخصوصش را از دست ندهید. با ما همراه باشید.
مواد لازم
- پپرونی: ۲۵۰ گرم
- خمیر پیتزا خانگی: یک عدد
- پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: یک عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
مواد لازم سس مارینارا
- گوجه فرنگی: چهار عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده: دو حبه
- پودر انبه: به مقدار لازم
- پاپریکا: یک قاشق چایخوری
- پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
- ریحان: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی با سس مارینارا
طرز تهیه پیتزا
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر پیتزا خود را در قالب پیتزا قرار دهید. سپس با سس مارینارا (طرز تهیه در ادامه توضیح داده خواهد شد) سطح خمیر را بپوشانید. در مرحله بعد کمی پنیر پیتزا سطح سس بریزید و حلقههای پپرونی را سطح پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به آن سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است.
طرز تهیه سس مارینارا
ابتدا سیر را رنده کنید. سپس یک تابه برداشته و به مدت یک دقیقه سیر را در روغن زیتون تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی سرخ کنید. حالا گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد اضافه کنید. سپس کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و سس حالت غلیظی به خود بگیرد.
سپس پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن را به سس اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و دائما هم بزنید تا سس به جوش بیاید. دقت کنید که اندازه ادویهها بیشتر به ذائقه خودتان بستگی دارد. حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید و ریحان را اضافه کنید. سس آماده است.
نکات:
- خمیر پیتزا خود را میتوانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار تردک آماده کنید.
- طرز تهیه سس مارینارا در این مقاله بهتر توضیح داده شده است.