پیتزا پنیر نیویورکی پیتزایی چند لایهای است که با سس مخصوص گوجه فرنگی طعمدار شده است. این غذای محبوب در میان نیویورکیها، گزینه مناسبی برای فستفود دوستهایی که اهل خوردن سوسیس و کالباس نیستند به شمار میرود.
مواد لازم
مواد لازم سس
- گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
- رب گوجه: ۱۵۰ گرم
- سیر: سه حبه
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
- پونه کوهی خشک شده: یک قاشق غذاخوری
- ریحان خشک شده: یک قاشق غذاخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- عسل یا شکر: یک قاشقچایخوری
- فلفل قرمز خردشده: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
طرز تهیه پیتزا پپرونی با خمیر آماده
مرحله اول
ابتدا گوجهها را شسته و به دو نیم تقسیم کرده، داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملاً له شوند. گوجهها را از صافی رد کنید. در ظرف دیگری سیر را به همراه روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقهای است.)
مرحله دوم
گوجههای از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویهجات و عسل یا شکر به کمک گوشتکوب برقی و یا مخلوطکن میکس کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. در این مرحله مخلوط به دست آمده را به ظرف پخت منتقل کنید و اجازه دهید تا مخلوط بجوشد.
حدود ۱ تا ۲ ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید، تا زمانی که اصطلاحاً سس قوام بیاید و یک چهارم از حجم آن کمتر شود.
مرحله سوم
سپس پودر آماده خمیر پیتزا تردک رو طبق آموزش روی پاکت درست میکنیم. فر را روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خمیر را به صورت دایرهای روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و با یک چهارم پیمانه سس مخصوص پیتزا پوشش دهید.
مرحله چهارم
در نهایت سطح پیتزا را با یک لایه پنیر موزارلا بپوشانید. گوجهها را از وسط برش بزنید و روی آن بچینید و در فر که از قبل کاملاً گرم شده است، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
نکات:
- خمیر پیتزا خود را میتوانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار تردک آماده کنید.