لذت درست کردن یک پیتزای مخلوط خوشمزه در آشپزخانه منزل را با پودر آماده خمیر پیتزا تردک تجربه کنید. یک پیتزای مخلوط خوشمزه و دلچسب در تردک تقدیم به کدبانوهای ایرانی می شود.
طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی
مرحله اول
اول از همه سوسیس ها رو نگینی برش میدیم، قارچ ها رو برش میدیم هر کدوم رو جداگانه تفت میدیم و بعد ذرت رو بهشون اضافه میکنیم و فلفل دلمه نگینی شده و ادویه میزنیم و خوب تفت میدیم. ادویه خیلی خیلی تاثیر داره.
مرحله دوم
پودر آماده خمیر پیتزا تردک رو طبق آموزش روی پاکت درست میکنیم. کف تابه مورد نظر برای پهن کردن خمیر را چرب کرده و کمی آرد میپاشیم سپس خمیر را بصورت یکنواخت و نازک پهن میکنیم کف تابه(من از یک تابه بزرگ استفاده کردم). خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل برروی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم شده و گرم میباشد قرار میدهیم.
مرحله سوم
تو این مرحله مواد رو میزاریم کنار، روی خمیر سس کچاپ میریزیم و با ته قاشق سس رو روی خمیر یکنواخت میکنیم. یک لایه نازک پنیر روی خمیر پهن میکنیم و بعد مواد رو میریزیم و بعد باقی پنیر رو روش میریزیم. روی پنیر پیتزا آب اسپری میکنیم که حسابی کش بیاد.
مرحله چهارم
در آخر کمی آویشن روش میپاشیم تا عطر خوبی داشته باشه و توی فر یا تستر با حرارت 180 درجه حدودا 15 الی 20 دقیقه میزاریم که پنیر کاملا آب بشه و رنگ طلایی بگیره.
مواد این پیتزا رو میتونید بر حسب سلیقه کم یا زیاد کنید.
نکات:
- خمیر پیتزا خود را میتوانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار تردک آماده کنید.