طرز تهیه پلو یونانی با گوشت چرخ‌کرده

پلو یونانی

 از نظر خود یونانی‌ها هم یونانی پلو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای این کشور به حساب می‌آید. همین بهانه کافی است تا طرز تهیه و ریزه‌کاری‌های آماده کردنش را با شما در میان بگذاریم. برای سفر به سرزمین غذاهای رنگارنگ آماده‌اید؟ ما دستور پخت پلوی یونانی را با گوشت چرخ کرده به شما آموزش می‌دهیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پلو یونانی با گوشت چرخ‌کرده

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را در داخل ماهی‌تابه تفت داده تا نرم شوند، در ادامه به آن‌ها قارچ‌های خوردشده و نخود فرنگی را اضافه، سپس به آن‌ها اجازه دهید تا بعد از تفت داده‌شدن، نرم شوند.

مرحله دوم

برنج خیسانده‌شده در آب و نمک را بعد از جوشیدن در قابلمه، آب‌کشی کرده و آن را به کناری بگذارید. هنگام آب‌کشی برنج، به این نکته دقت داشته باشید که مغز دانه‌های برنج، کمی خام و اطراف آن نرم باشد.

مرحله سوم

حالا نوبت آن است که بعد از آماده‌سازی مواد و برنج، درون کاسه‌ای بزرگ نخود، قارچ تفت‌داده‌شده، فلفل سبز خرد‌شده، ذرت، گوجه‌فرنگی و برنج آب‌کشی‌ را اضافه کرده و آن‌ها را خوب مخلوط کنید. ته قابلمه خود را کمی روغن‌ریخته و سیب‌زمینی‌‌های حلقه‌شده را کف آن بچینید، سپس مواد داخل کاسه را داخل قابلمه ریخته و حرارت آن را زیاد کنید تا بخار شود. از آنجا که زیتون بخشی غیر قابل حذف از فرهنگ غذایی یونان است، می‌توانید برای پخت این غذا از روغن زیتون استفاده کنید.

مرحله چهارم

برای دم کردن برنج هم تنها کافیست مقداری آب و روغن روی برنج بریزید و حرارت آن را کم کنید. باید مدت زمانی نزدیک ۳۰ ساعت به آن اختصاص دهید تا خوب پخته شود.

مرحله ششم

در انتها بعد از آماده شدن برنج، آن را در ظرف دلخواه کشیده و با گوشت‌های قلقلی سرخ‌شده تزئین کنید.

نکات:

  • بهتر است گوجه فرنگی‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید، و بعد از کند پوست‌شان، از صافی رد کرده و آن‌ها را میکس کنید.
  • پلو یونانی را می‌توانید به صورت جدا و یا همراه با خورش سرو کنید.
  • پلو یونانی را به صورت کته با سبزیجات مخلوط یا میگو نیز می‌توانید سرو کنید.

 

4.7/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *