طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی

اغلب به دلیل بوی ماهی یا طعم سردش ، کودکان تمایلی به خوردن آن ندارند. ماهی سرشار از مواد مغذی‌ست که مانند آن را در موارد دیگر نمی‌توانیم پیدا کنیم و می‌توان گفت جایگزینی ندارد، پس والدین باید راهی برای سرو این گوشت پیدا کنند. ما در این دستور پخت از کتاب کاله، طرز تهیه ماهی انگشتی را به شما می‌آموزیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی

مرحله اول

برای شروع فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و حدود یک ربع صبر کنید تا گرم شود. در همین زمان، کف سینی فر را چرب کنید، تکه‌های سیب زمینی‌ را  داخل سینی بریزید و با فرچه آشپزی آن‌ها را چرب کنید.

در این مرحله می‌توانید مقداری از ادویه‌های مورد علاقه‌تان روی سیب‌ زمینی‌ها بپاشید، اما اگر غذا را برای کودکان تهیه می‌کنید، بهتر است از ادویه استفاده نکنید. برای پخت سیب زمینی‌ها 20 دقیقه زمان لازم است، البته شما میزان پخت آن‌ها را چک کنید، چرا که در فرهای مختلف، متفاوت است.

مرحله دوم

در زمان پخت سیب زمینی‌ها، شما فرصت دارید تا پودر سوخاری ماهی انگشتی را آماده کنید. ابتدا تخم مرغ همزده را داخل یک کاسه عمیق بریزید، سپس آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید و پودر پاپریکا دودی را به آن اضافه و ترکیب کنید.

مرحله سوم

پس از پخت سیب زمینی‌ها و تخلیه فر، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا نوبت آماده کردن ماهی انگشتی است؛ فیله‌های ماهی را ابتدا در کاسه تخم مرغ فرو کنید، سپس آن را در پودر سوخاری بغلتانید. آن‌ها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید. سینی را به فر منتقل کنید و برای پخت آن‌ها، 25 دقیقه زمان در نظر بگیرید.

هرگاه که ماهی‌ها طلایی شدند، می‌توانید از فر خارج کنید. انگشت‎ ماهی‌ها خیلی ظریف و شکننده هستند، پس در هنگام چیدن آن‌ها در ظرف سرو، حسابی مراقب باشید که خرد نشوند.

مرحله چهارم

غذای شما آماده است، می‌توانید آن را به همراه سیب زمینی که آماده کرده‌اید، نوش جان کنید. همچنین سبزیجات بخارپز، سس و دورچین‌های مورد علاقه‌تان، می‌توانند همراهان خوبی برای این غذا باشند.

 

نکات:

  • شما می‌توانید در صورت تمایل، هنگام آماده کردن پودر سوخاری، از ادویه‌های مختلفی برای طعم دهی استفاده کنید.
  • برای فریز کردن انگشت ماهی‌های خام، کافی است آن‌ها را پس از پودری کردن، داخل کیسه فریزر بگذارید و فریز کنید. هر زمان که خواستید استفاده کنید، کافی‌ست اجازه دهید یخ‌زدایی شوند و سپس طبخ کنید.
  • فراموش نکنید که طبع ماهی سرد است، پس به هیچ وجه در کنار آن از لبنیات استفاده نکنید.
  • شما می‌توانید از هر ماهی دیگری برای تهیه این غذا استفاده کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *