شوید پلو با ماهی از غذای خوشمزه فصل های سرد هست چون توی سرما نگهداری ماهی راحت تر هست فروشش هم بیشتر میشه و تقریبا در همه جای شهر ماهی بیشتر دیده میشه. البته ما ایرانی ها برای سنت هم این غذا رو درست می کنیم مثل غذای شب عید نوروز یا شب یلدا که خیلی هم طرفدار داره. طرز تهیه ماهی تیلاپیلا سرخ کرده با شوید پلو یک روش طبخ هست که با عطر آبلیمو و زعفران ماهی رو بسیار خوش طعم میکنیم ، البته من در این دستور تهیه از تیلاپیلا استفاده کردم اما می تونید از هر ماهی دیگه ای که دوست دارین استفاده کنید همچنین می تونید از سبزی پلویی تازه هم استفاده کنید.
طرز تهیه ماهی قزل سالمون سوخاری
مرحله اول
دو پیمانه برنج را چندبار با آب خنک بشویید و 1 قاشق غذاخوری نمک درون کاسه بریزید و برای حداقل 1 ساعت بگذارید برنج خیس بخورد. یک قابلمه آب را بگذارید روی حرارت تا بجوش بیاید وقتی آب جوش آمد ، آب سرد درون کاسه برنج را خالی کنید و برنج را درون آبجوش قابلمه بریزید بعد از چند دقیقه که دانه های برنج روی آب آمد برنج آمده هست. برنج را آبکش کنید و آب سرد روی برنج بریزید و کمی صبر کنید تا آب برنج برود.
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
شوید پلو با ماهی از غذای خوشمزه فصل سرما هست چون توی سرما نگهداری ماهی راحت تر هست فروشش هم بیشتر میشه و تقریبا در همه جای شهر ماهی بیشتر دیده میشه. البته ما ایرانی ها برای سنت هم این غذا رو درست می کنیم مثل غذای شب عید نوروز یا شب یلدا که خیلی هم طرفدار داره. طرز تهیه ماهی تیلاپیلا سرخ کرده با شوید پلو یک روش طبخ هست که با عطر آبلیمو و زعفران ماهی رو بسیار خوش طعم میکنیم ، البته من در این دستور تهیه از تیلاپیلا استفاده کردم اما می تونید از هر ماهی دیگه ای که دوست دارین استفاده کنید همچنین می تونید از سبزی پلویی تازه هم استفاده کنید من این بار دوست داشتم با شوید این غذارو درست کنم.
نکات:
- برای پخت بهتر ماهی و مصرف آسانتر، بهتر است ماهیها را به صورت فیلهشده استفاده کنید.
- میتوانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.