طرز تهیه فیله سوخاری پفکی

اگه طرفدار مرغ سوخاری باشید حتما از این دستور تهیه خوشتون میاد این فیله های سوخاری پفکی تکه های مرغ خوش طعم و آبدار با یک لایه سوخاری کاملا برشته هست که شما حتما طرفدارش میشید در ضمن درست کردنش هم خیلی ساده هست.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه فیله سوخاری پفکی

مرحله اول

فیله مرغ را بشویید و با دستمال حوله ای خشک کنید و اگه دوست دارید نصف کنید البته درسته هم می تونید استفاده کنید.

مرحله دوم

تکه های فیله مرغ را درون یک کاسه بریزید و ادویه باربیکیو، نمک، فلفل و پودر سیر را روی مرغ بریزید و همه ی تکه های مرغ را مخلوط کنید تا با ادویه پوشانده شود. روی ظرف را بپوشانید و برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید و صبر کنید تا مرغ مزه دار بشه.

مرحله سوم

پودر سوخاری پفکی (تمپورا) تردک را با یک لیوان آب سرد مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی حاصل گردد. تکه های مرغ را را به خمیر آغشته کرده و در روغن داغ سرخ نمایید.

مرحله چهارم

وقتی روی مرغ سوخاری و برشته شد با یک انبر یا کفگیر مرغ را از روغن خارج کنید و روی یک دستمال یا کاغذ روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.

 

چند نکته

  • می تونید به جای ادویه باربکیو از پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • می تونید فیله سوخاری پفکی را با سالاد اندونزی سرو کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.