طرز تهیه صبحانه سالم بلغور جو دو سر

شروع یک روز خوب حتما به یک صبحانه مقوی و سالم نیاز داره صبحانه ای که بتونه شما رو سیر نگه داره و انرژی کافی تا زمان ناهار را برای شما ایجاد کند. این روز ها به غلات و بخصوص جو دو  سر خیلی بیشتر توجه میشه و کسانی که دنبال یک رژیم غذایی کامل و سالم هستند سعی میکنند از جوی دو سر در وعده های غذایی خودشون استفاده کنند البته که یک وعده خوب هم برای کودکان هست.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه صبحانه سالم بلغور جو دو سر

مرحله اول

ابتدا مواد اولیه رو آماده کنید. 1 پیمانه بلغور جو دوسر ، 3 پیمانه آب، 1 عدد چوب دارچین و به اندازه نوک قاشق مرباخوری نمک را درون یک زودپز بریزید و بر روی حرارت بذارید. درب زودپز را محکم ببندید و بعد به مدت 5 دقیقه بذارید تا بر روی حرارت باشد.

مرحله دوم

پس از پایان یافتن زمان پخت و پز، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود که ممکن است چند دقیقه طول بکشد ولی در این مدت سعی نکنید درب اون رو باز کنید. بعد از این که درب زودپز رو باز کردید چوب دارچین رو بردارید و دور بریزید.

مرحله سوم

برای سرو میتونید مقداری شیر درون کاسه ای که جو دو سر را در آن ریختید بریزید و میل کنید.

 

چند نکته

  • می توانید از عسل، میوه های خشک و مغز بادام و گردو درون کاسه صبحانتون بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.
  • می توانید به جای زودپز از قابلمه استفاده کنید و صبر کنید تا آرام بپزد.
  • می توانید بلغور پخته شده را درون یک ظرف درب بسته تا 5 روز در یخچال نگه دارید.
  • به جای بلغور جو می‌توانید از بلغور گندم تردک برای سالاد رژیمی خود استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.