ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع ساندویچ ها می باشد که بسیار خوشمزه و برای کسانی که طعم مرغ های سوخاری را دوست دارند جذاب است، ساندویچ ها همیشه یکی از جذاب ترین شام ها و یا وعده های غذایی می باشد که بیشتر سعی می کنیم به صورت آماده آن را تهیه کنیم ولی تهیه این ساندویچ در منزل کار بسیار آسان و سالمی است زیرا بچه ها عاشق فست فود و سوخاری ها هستند و بهتره ما یاد بگیریم خودمان برای آنها تهیه کنیم. برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید مرغ را آماده کنید که می توانید از سینه مرغ یا فیله استفاده کنید.
طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری با قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید و به آن شیر و سرکه و تمام ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کاسه را بپوشانید و برای ۱ ساعت بگذارید مرغ داخل یک مخلوط بماند تا مزه ها به خورد هم برود. در ادامه داخل یک بشقاب آرد سفید و سوخاری و کمی آویشن و پاپریکا و پودر سیر و فلفل سیاه و کمی نمک بزنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل مخلوط آردها بزنید و کمی با دست آن را فشار دهید تا حالت اسپایسی پیدا کند.
مرحله دوم
در ادامه داخل یک تابه یا شیر جوش روغن ریخته و مرغ ها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود در ادامه گوجه و خیارشور و کاهو را نیز خرد کنید. برای تهیه سیب زمینی آن ها را بشورید و داخل مخلوط آب سرد و کمی یخ قرار دهید تا نشاسته اضافی آن از بین برود سپس آبکش کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ کردن روی آنها نمک و کمی پودر سیر بزنید.
مرحله سوم
چند نکته
- اگر از نان پیتا استفاده می کنید بعد از رول کردن با کمک فویل آن را بپیچانید.
- می توانید به دلخواه بجای آدر سوخاری از پودر پانکو تردک استفاده کنید.
- شیر و سرکه باعث از بین بردن بوی زهم مرغ می شود.
- می توانید از کمی پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.