طرز تهیه تهیه هات داگ سوخاری

هات داگ سوخاری یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است و شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. هات داگ یکی از انواع غذاهای فست فود خوشمزه و ایده آل است، که می‌توانید آن را به روش‌های متعددی تهیه نمایید، در این مقاله طرز تهیه هات داگ سوخاری خوشمزه را گردآوری کرده‌ایم که در اختیار شما قرار خواهیم داد. این نوع هات داگ سوخاری طعمی متفاوت دارد و به ساده‌ترین روش تهیه شده است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه تهیه هات داگ سوخاری

مرحله اول

ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه نمایید و به وسیله همزن هم بزنید. غلظت مواد باید به حدی باشد که دور هات داگ را بگیرد و نریزد.

مرحله دوم

هات داگ‌ها را با چاقو چند خط بزنید و پنیر ورقه‌ای را دور آن‌ها بپیچید. درون هر هات داگ سیخ چوبی قرار دهید و داخل مخلوط آرد و شیر فرو برده و در همان حال نگه دارید تا شیر اضافی آن بریزد.

سپس تمام هات داگ‌های آماده شده را در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

درون قابلمه به اندازه‌ای روغن بریزید که هات داگ‌ها به راحتی در آن سرخ شوند، حرارت گاز را روشن کرده، زمان دهید تا روغن داغ شود.

سپس شعله را کم کنید و سوسیس‌ها را درون روغن قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. هات داگ‌های سوخاری آماده شده را در روی پارچه بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

 

نکات:

  • می توانید در انتها آنها را همراه با پوره سیب‌زمینی یا سیب‌زمینی تنوری سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *