طرز تهیه بال سوخاری پفکی تند

بال سوخاری پفکی تند

بال مرغ یا (چیکن وینگز) یکی از خوراک های محبوب در کل دنیا مخصوصا جنوب آمریکا بوده و تا حدی که روزی را در سال به نام روز خوراک بال مرغ نام گذاری کرده اند. ۲۹ جولای روز جهانی خوراک بال مرغ است که طرفداران این غذا در این روز به روش های مختلف بال مرغ را طبخ کرده و میل می کنند. بال مرغ را می توان با مواد مختلف طعم دار و بعد سوخاری کرد. برای درست کردن این بال سوخاری پفکی از خمیر مخصوصی که با پودر سوخاری پفکی تمپورا تردک استفاده میکنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه بال سوخاری پفکی تند به روش فست فودی

مرحله اول

ابتدا بال ها را خوب بشویید و با یک قیچی قسمت های چربی اضافی آن را بگیرید.

مرحله دوم

حالا آب را به همراه پودر سوخاری پفکی تردک مخلوط کرده و تمامی ادویه ها و بیکینگ پودر را هم به آن بیفزایید و در نهایت آب را به آرامی به آن افزوده و با مفتول فلزی مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست آید. حالا مرغ ها را در نشاسته ذرت غلطانده و بعد داخل خمیر بدست آمده بیندازید.

مرحله سوم

داخل قابلمه ای را تا نیمه روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شود و سپس بال ها را در روغن سرخ کرده و روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. حالا بال های خوشمزه ما آماده شده اند در کنار سالاد و سیب زمینی سرو و نوش جان کنید.

 

چند نکته

  • خمیر آماده شده باید غلظتی مانند ماست سفت داشته باشد نه شل تر و نه سفت تر.
  • می توانید ادویه ها را به دلخواه و متناسب با به سلیقه غذایی خود تغییر دهید.
  • بال ها را به دمای متوسط و تقریبا زمان طولانی بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.