میگو سوخاری از غذاهای لقمه ای و دریایی نیز می باشد. میگو خواص فراوانی دارد و همینطور طعم خوبی نیز دارد. این طعم خوب وقتی کامل می شود که به همراه سس مخصوص میگو سرو شود. معمولا میگو را با سس تند و یا کچاپ سرو میشود. ما در این پست شما را با طرز تهیه سس مخصوص برای میگو نیز آشنا میکنیم. به کمک این سس می توانید در منزل، طعم و مزه میگو سوخاری را به سبک رستورانی می توانید نوش جان کنید.
مواد لازم
- سس مایونز: ۲ پیمانه
- سس کچاپ: ۱ پیمانه
- شکر: ۲ قاشق غذا خوری
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب: ۱ فنجان
تکمیلی
- زمان تهیه : 15 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه سس میگو رستورانی
مرحله اول
برای آماده سازی سس میگو یک کاسه گود و مناسب را انتخاب کنید. تمامی مواد لازم را که در دستور آورده شده است را در کاسه ای که انتخاب کرده اید بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
سس میگوی آماده شده را در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید. پس از این مدت سس میگوی آماده شده را در ظرف سرو بریزید و به همراه میگو سوخاری نیز نوش جان فرمائید.
نکات:
- می توانید از جعفری ساطوری شده نیز در تهیه سس میگو استفاده کنید.
- به دلیل داشتن پیاز این سس را میتوانید تا دو هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگه دارید.
- دستور تهیه سس میگو، دستور اصلی نیز می باشد و شما می توانید طبق ذائقه خودتان آن را تغییر دهید. سس میگو را می توانید بیشتر آماده کنید و از آن برای مزه دار کردن میگو و ماهی نیز استفاده کنید و میگو و ماهی را در سس بخابانید و سپس میگو ویا ماهی را سرخ کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.