سس رنچ نوعی سس سالاد و ساندویچ خوشمزه آمریکایی است که سالیان سال جزو پرفروشترین سسهای سالاد در آمریکا بوده است. شما میتوانید سس رنچ را به همراه سالاد یا با سبزیجات خام مانند کلم بروکلی، کرفس و هویج میل کنید. این سس خوشمزه که از ترکیب مواد متنوع همچون جعفری، خامه ترش، پیازچه، شوید، پودر سیر، سس مایونز و فلفل سیاه تهیه میشود، الهام گرفته از سسهای ایتالیایی است. تهیه سس رنچ خانگی بسیار آسانتر از آن چیزی است که فکر میکنید و زمان زیادی از شما نمیگیرد. فقط کافی است مواد را با هم ترکیب کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در پخچال قرار دهید.
مواد لازم
- سس مایونز: یک فنجان
- خامه ترش: نصف فنجان
- پیازچه: نصف قاشق چایخوری
- جعفری: نصف قاشق چایخوری
- شوید: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر پیاز: یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه: پودر فلفل سیاه
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
طرز تهیه سس رنچ
مرحله اول
پیازچه، جعفری و شوید باید خشک شده باشند. میتوانید آنها را خرد کرده و بگذارید در محیط اتاق چند روز بمانند تا خشک شوند. در یک کاسه بزرگ، سس مایونیز، خامه ترش، پیازچه خشک شده، جعفری خشک شده، شوید خشک شده، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را مخلوط کرده و هم بزنید.
مرحله دوم
روی کاسه یک درب بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا سس رنچ خانگی شما آماده است.
نکات:
- اگر دوست دارید سس رنچ آبکیتر باشد و غلظت کمتری داشته باشد، به آن شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
- در تهیه سس رنچ خانگی، میتوانید از محصولات لبنی پرچرب استفاده کنید. این اتفاق باعث خوشمزهتر شدن سس رنچ خواهد شد.
- با توجه به اینکه سس را با چه چیزی سرو میکنید، میتوانید غلظت سس را کم یا زیاد کنید. به طور مثال اگر سس رنچ را با سالاد سرو میکنید، میتوانید غلظت آن را کم کرده و اگر از آن به عنوان دسر در کنار سبزیجات استفاده میکنید، میتوانید غلظت آن را کمی بیشتر کنید.
- برای کم کردن غلظت سس رنچ، میتوانید کمی آب، شکر یا روغن کانولا به آن اضافه کنید.
- برای خوشایندتر کردن مزه این سس آمریکایی، میتوانید به آن یک قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.
- این سس هیجانانگیز را میتوانید تا یک هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگه دارید.