طرز تهیه کیک آرد برنج و ماست

کیک آرد برنج و ماست

کیک آرد برنج و ماست یکی از کیک های بسیار خوشمزه و ساده است که قرار است بجای آرد سفید از آرد برنج استفاده شود. کیک با آرد برنج بسیار خوش طعم و خوش عطر می باشد. آرد برنج برای تهیه دسرهای مختلف و شیرینی و حلواها استفاده می شود. اما یکی از نکات مهم تهیه این کیک این است که فاقد گلوتن می باشد زیرا آرد برنج برای کسلنی که بیماری سلیاک دارند و به آرد گندم یا شیرینی پزی حساس هستند و گوارش آن ها با مشکل مواجه شده است می توانند این کیک را می توانید به راحتی تهیه کنید. آرد برنج به دلیل داشتن فیبر برای کسانی که کلسترول و قند خون دارند بسیار مفید است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه کیک آرد برنج و ماست با پف زیاد و پنبه ای

مرحله اول

برای تهیه این کیک مانند دیگر کیک ها باید مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. آرد برنج را با بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. برای پخت بدون فر یک قابلمه را کمی چرب کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را به همراه هل یا وانیل و شکر داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی هم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها کرمی رنگ و حجیم شوند. روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. در ادامه ماست یا شیر را به همراه گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه مواد را در حد مخلوط کردن هم بزنید. در ادامه مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید. مایه این کیک کمی شل و روان است که کاملا طبیعی است و به هیچ عنوان آرد اضافه تر از مقدار گفته شده اضافه نکنید. سپس در قالب دلخواه و یا در قابلمه بریزید.

مرحله چهارم

برای پخت بدون فر بعد از ریختن مایه کیک در قالب سه بار آن را به سطح بکوبید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و برای ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود. سپس از داخل قابلمه خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید.

مرحله پنجم

برای پخت کیک با فر باید داخل یک قالب میان تهی یا ساده کاغذ روغنی انداخته و مواد را داحل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. نوش جان

 

نکات:

  • آرد برنج به دلیل خاصیتی که دارد چسبندگی بیشتری دارد پس قابل را خوب چرب کنید.
  • از آرد برنج مرغوب استفاده کنید.
  • این مواد برای قالب ۲۰ تا ۲۲ سانت استفاده کنید.

 

این مطلب دردسر ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.