طرز تهیه فرنی بستنی برای تابستان‌

فرنی بستنی

فرنی بستنی یک دسر شیرین خامه‌ای بر پایه شیر است که هم در غذاهای ایرانی، هم شمال هند و هم در غذاهای پاکستانی محبوب است. طرز تهیه فرنی خیلی ساده است و معمولا با شیر و آرد برنج و نشاسته تهیه می‌شود.

گفته می‌شود که فرنی در ایران باستان یا خاورمیانه به وجود آمده و توسط مغول‌ها اختراع و به هند معرفی شده است چون امپراتوری مغول غذاهای سلطنتی مبتنی بر شیر را گرامی می‌داشتند و در میانشان محبوب نبود. در افسانه‌ها هم آمده است که در ایران فرنی یا شیر برنج خامه‌ای به عنوان غذای فرشتگان بوده و به آن شیر برنج می‌گفتند.

اگر فرنی را دوست دارید قطعا فرنی بستنی را هم دوست خواهید داشت و می‌توانید تابستان‌های گرم خود را با این دسر خوشمزه خنک و جذاب کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه فرنی بستنی را به دو روش فرنی بستنی قالبی با ژلاتین و فرنی بستنی ساده را یاد بگیریم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه فرنی با نشاسته

مرحله اول

ابتدا شیر، آرد برنج یا نشاسته ذرت، شکر، نمک، کره و وانیل را در یک قابلمه مناسب ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بعد از این که مواد کاملا در شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد آهسته به جوش آیند. بعد از این که شیر به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

حالا نوبت به اضافه کردن بستنی رسیده است. بستنی را خوب هم بزنید. فرنی شما آماده است. فرنی را در ظرفی مناسب بریزید و اجازه دهید خوب سرد شود سپس سرو کنید و روی آن را با هر میوه‌ای که مایل هستید تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات:

  • روی فرنی را می‌توانید با کارامل، شکلات یا هر میوه‌ای که مایلید تزیین کنید.
  • به جای بستنی وانیلی می‌توانید از بستنی زعفرانی استفاده کنید و به این ترتیب فرنی زعفرانی بستنی خواهید داشت.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *