شیرینی و دسرهای فرانسوی در دنیا به شهرت رسیدهاست و همه طعم و بافت بینطیر آنها را دوست دارند. درست کردن بعضی از شیرینیها نیاز به حوصله، تمرین و تجربه دارند تا به محصولات شیرینیپزیها و قنادهای حرفهای نزدیک شوند.در این میان اما هستند دستورهایی که به راحتی میتوان آنها را در منزل درست کرد.
طرز تهیه شیرینی فرانسوی خانگی
مرحله اول
فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و روشن کنید تا گرم شود. با استفاده از همزن برقی و سرعت بالا، پودر شکر و کره را به خوبی با هم مخلوط کنید تا پفی و نرم شود. زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده و آنها را یک به یک به مخلوطتان اضافه کنید؛ سپس وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله دوم
آرد را چند بار الک کنید تا بافت یکدستی داشته باشیم و بعد آن را به همراه نمک مخلوط اضافه کنید. در این مرحله خمیر را به صورت گرد در وسط کاسه جمع کرده و روی آن را با کیسه بپوشانید و حدود 30 دقیقه به آن استراحت دهید.
مرحله سوم
تخته کار خود را آردپاشی کنید. خمیر را روی آن پهن کنید، از وردنه کمک بگیرید و خمیر را پهن کنید به طوریکه ضخامت آن به 3 میلیمتر برسد.
مرحله چهارم
داخل سینی فر کاغغذ روغنی قرار دهید. خمیر را با استفاده از قالب دلخواه یا چاقو به شکل مورد نظر برش دهید و آنها را روی سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی شیرینی شما آماده شد آن را از فر خارج کرده و روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شود.
چند نکته
- استفاده از شکر دانه ریز به بهتر شدن بافت شیرینی ما کمک میکند، اگر پودر شکر نداشتید میتوانید شکر معمولی را در آسیاب بریزید.