طرز پخت کیک پرتقالی برفی

کیک پرتقالی برفی

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز پخت کیک پرتقالی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها و مایعات افزودنی را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسند.

مرحله دوم

فر را جهت گرم شدن به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نمایید.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی حدود 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید.

مرحله چهارم

آب (یا شیر) و روغن را به تخم مرغ ها اضافه نموده و حدود 1 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید.

مرحله پنجم

پودر کیک را به مخلوط اضافه کرده و ابتدا 1 دقیقه با دور کند، سپس 3 دقیقه با دور تند به هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

مرحله ششم

سطح داخلی قالب را کره بزنید و یک لایه بسیار نازک (2-3 میلیمتر) مواد کیک بزنید و پرتقال های اسلایس شده را روی آن بچینید، سپس باقی خمیر را در قالب بریزید.

کیک پرتقالی

مرحله هفتم

قالب را حدود 40 تا 50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. در نهایت درب فر را تا 20 دقیقه باز نکنید زیرا از پف کردن کیک جلوگیری می کند.

مرحله هشتم

جهت اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان و یا چنگال در کیک فرو ببرید، چنانچه مواد کیک به آن نچسبد کیک آماده است.

مرحله نهم

پس از خارج کردن از کیک 10 دقیقه منتظر بمانید تا قالب به دمای محیط برسد و سپس کیک را از آن خارج نمایید.

نکات:

  • اگر توت فرنگی تازه دارید میتوانید به عنوان تزئین قبل از گذاشتن در فر بروی کیک خود بچینید.
  • کیک اسفنجی را می‌توانید از وسط نصف کنید و روی یک لایه‌اش مربای توت فرنگی یا کرم دلخواهتان را بمالید و دو تکه را روی هم گذاشته و سپس سرو کنید.
  • برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک تردک استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.