طرز تهیه کیک به و هویج

کیک به

کیک به یکی از کیک های بسیار ساده و خوشمزه است که همزمان در فصل پاییز و زمستان با رسیدن به زرد و خوش عطر می توانید آن را تهیه کنید. ترکیب کیک به با هویج و دارچین طعم بهشت را می دهد که می توانید آن را برای یک بار تست کنید. برای تهیه این کیک باید به پوره شود، پس باید ابتدا به را بپزید سپس با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی یا دستی آن را له کنید. به یکی از میوه های بسیار معروف است که به آن سیب طلایی نیز می گویند. شما می توانید با به انواع دسرها و خورشت ها را تهیه کنید و از خواص خوب آن بهرمند شوید.در ادامه طرز تهیه کیک به توسط پودر کیک وانیلی محصول جدید صنایع غذایی تردک را به شما آموزش داده‌ایم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه کیک به و هویج با دارچین و گردو

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها و مایعات افزودنی را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسند. فر را جهت گرم شدن به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نمایید. به را پوست بگیرید و به ۱ لیوان آب بگذارید تا پخته و نرم شود. سپس صبر کنید تا کمی خنک شود و بعد در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و پوره کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی حدود 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید. آب (یا شیر) ، روغن و پودر و جوز هندی و پودر دارچین  را به تخم مرغ ها اضافه نموده و حدود 1 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید. پودر کیک و مخلوط پوره به و هویج رنده شده و گردو  را به مخلوط اضافه کرده و ابتدا 1 دقیقه با دور کند، سپس 3 دقیقه با دور تند به هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

مرحله سوم

سطح داخلی قالب را کمی چرب کرده و یا از کاغذ روغنی استفاده نمایید، سپس خمیر را در قالب بریزید. قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. در نهایت درب فر را تا 20 دقیقه باز نکنید زیرا از پف کردن کیک جلوگیری می کند. جهت اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان و یا چنگال در کیک فرو ببرید، چنانچه مواد کیک به آن نچسبد کیک آماده است.
پس از خارج کردن از کیک 10 دقیقه منتظر بمانید تا قالب به دمای محیط برسد و سپس کیک را از آن خارج نمایید.

 

نکات:

  • گردو قابل حذف است.
  • جوز هندی برای عطر بیشتر استفاده شده است و می توانید حذف کنید.
  • برای فر برقی و توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
  • برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک تردک استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.