ویدیو طرز تهیه کروسان بادام زمینی

نان شیرینی کروسان نوعی نان و شیرینی هلالی است که با آرد و خمیر مایه و کره درست می‌شود. کروسان در کشور اتریش ابداع شده ولی به عنوان صبحانه رسمی فرانسوی شناخته می‌شود و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه‌شان است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

ویدیو تهیه کروسان بادام زمینی

منبع ویدیو : یوتیوب

طرز تهیه کروسان بادام زمینی

همه مواد را مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

کیک را بیرون آورده و مثلثها را برش دهید. شکل کروسانت بگذارید بلند شود.

سپس در روغن زیادی سرخ کنید.

4.5/5 - (17 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *