پنکیک مغزدار شکلاتی یکی از جذاب ترین پنکیک ها می باشد چون قرار است با نوتلا یا شکلات پر شود. پنکیک ها همیشه بهترین گزینه و همچنین کامل ترین صبحانه می باشند زیرا مواد موجود در پنکیک شما را برای زمان زیادی سیر نگه می دارد. برای تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی با رعایت چند نکته خروجی خوبی خواهید داشت و اگر در حین کار شکلات آب شده و به داخل تابه نفوذ کرد تابه را خوب تمیز کنید تا پنکیک های بعدی نچسبند و خراب نشوند و همچنین سعی کنید قطر شکلات را خیلی نازک نگیرید زیرا هنگام جا به جایی شکسته خواهد شد. در ادامه طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی توسط پودر پنکیک با طعم کارامل محصول جدید صنایع غذایی تردک را به شما آموزش دادهایم.
طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه شکلات مغزدار ابتد یک کاغذ روغنی داخل یک سینی انداخته سپس برای اینکه شکلات های یکدستی داشته باشیم دایره های را با کمک یک نعلبکی یا هر وسیله گردی که در منزل دارید روی کاغذ روغنی بکشید سپس نوتلا یا هر شکلات که دوست دارید را داخل قیف و یا با کمک قاشق داخل دایره ها ریخته و آن را پر کنید سپس سینی را در یخچال یا فریرز قرار دهید تا شکلات ها سفت شوند.
مرحله دوم
پودر پنکیک با طعم کارامل تردک را در ظرف گودی ریخته و با شیر، روغن و تخم مرغ به مدت 3 دقیقه (1 دقیقه با همزن برقی) مخلوط نمایید.
مرحله سوم
تابه نچسبی را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود و به اندازه 1 ملاقه از مایه را در آن ریخته تا به شکل دایره در بیاید. شکلات های را که در مرحله اول تهیه کردید را بیرون بیاورید و یکی از آنها را روی مواد پنکیک گذاشته و دوباره نیمی دیگر از مواد پنکیک روی شکلات بریزید و اجازه دهید تا سطح پنکیک حباب بزند طرف دیگر را برگردانید و بگذارید تا پخته و طلایی شود.
مرحله چهارم
پنکیک مغزدار ما حاضر است آن را داخل بشقاب قرار داد و با توت فرنگی و یا هر میوه که دوست دارید به دلخواه تزئین کنید.
نکات:
- برای تهیه پنکیک نیازی به ریختن روغن در تابه نیست.
- رای تهیه پنکیک مغزدار اصلا نباید قطر شکلات از مایه پنکیک بیشتر باشد وگرنه بیرون می ریزید و کار خراب می شود.
- حرارت باید کاملا ملایم باشد پس زمان بدهید تا کاملا طلایی شود.
- طبق ذائقه خود می توانید از انواع مغزها هم استفاده کنید.
- پنکیک مغزدار باید گرم سرو شود پس حتما بعد از سرو داخل فر یا ماکروفر قرار دهید تا داغ بماند.
- می توانید از شکلات تخته ای با هر درصد که دوست دارید استفاده کنید.
- میتوانید خمیر پنکیک را به صورت آماده به مدت دو روز داخل یخچال نگهداری کنید و هر بار یه اندازه مصرفتان پنکیک درست کنید.
- برای این که اندازه پنکیکهایتان برابر شود، میتوانید از قالب استفاده کنید.
- برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده پنکیک تردک استفاده نمایید.
منبع : recipetineats