مربای به با گردو، یک صبحانه ایرانی است که طعم شیرین بِه به همراه بافت ترد گردو، آن را به یک انتخاب بینظیر تبدیل کرده است. گردو با خواص بینظیر خود، نه تنها طعم این مربا را غنیتر میکند، بلکه ارزش غذایی آن را هم افزایش میدهد. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گردو، به همراه ویتامینها و مواد معدنی فراوان، این مربا را به یک انتخاب سالم و انرژیزا تبدیل کردهاند.
مواد لازم
- به: ۱ کیلو
- شکر: ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلیو
- آب: به مقدار لازم
- گردو: به مقدار لازم
- هل: به مقدار لازم
- آبلیمو: ۲ قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 90 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه مربای به با گردو خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه مربای به با گردو این است که به را بشویید، هسته آن را جدا کنید و به صورت ورقههای نازک برش دهید. بعد گردو را پوست بگیرید و به اندازه کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
اکنون آب را داخل قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود و شربت مربای به شما آماده شود. در نهایت به را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد حرارت را متوسط کنید، روی قابلمه دمکنی بگذارید و اجازه دهید مربا حداقل یک ساعت تا یکساعتونیم بپزد. در این مدت هر از گاهی به آن سر بزنید.
مرحله سوم
اگر بعد از این زمان به پخت، آبلیمو و هل را اضافه کنید و هم بزنید در نهایت گردو را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد مربا را خاموش کنید. مربای شما آماده است.
نکات:
- بهی که برای تهیه مربا انتخاب میکنید باید رسیده، سفت و بدون لک باشد.
- برای اینکه مربا قوام بیاید و شکر آن کاملا حل شود، باید آن را به مدت طولانی و با حرارت ملایم پخت.
- گردو را به صورت درشت خرد کرده و در اواخر پخت به مربا اضافه کنید. با این کار، گردو نرم شده و طعم آن به خوبی با مربا ترکیب میشود.
- شیشهها را تا لبه پر کنید و سپس در آنها را محکم ببندید. شیشهها را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملا استریل شوند. سپس شیشهها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- یکی از راههای جلوگیری از کپک زدن مربای به این است که به آن آبلیمو اضافه کنید.