کوکوی مرغ (Chicken Cutlets) یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است که در طول تاریخ به عنوان یک غذای معتبر و پرطرفدار شناخته شده است. این غذا به عنوان یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی ریشه در فرهنگ و آشپزی این کشور دارد.
این کوکو علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای اصلی در وعدههای غذایی مختلف قابل استفاده است، میتواند به عنوان یک انتخاب عالی در ساندویچها نیز مورد استفاده قرار بگیرد. طعم و لذتی که در هر قاچ از این کوکو به دست میآید، شما را به دنیایی از خوشمزگی و رضایت میبرد.
مواد لازم
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- نمک، فلفل و ادویه مناسب: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 3 نفر
طرز تهیه کوکو مرغ بدون سیب زمینی خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ بدون سیب زمینی این است که پیاز را پوست گرفته و رنده کنید بعد مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته و ریش ریش شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و بعد پیاز رنده شده را به همراه تخم مرغ (همدما با محیط) ، نمک، فلفل و ادویه مناسب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
اکنون در این مرحله در یک ماهیتابه مناسب، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود بعد مایه کوکو را کف ماهیتابه پهن کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شود بعد کوکو را برگردانید و روی دیگرش را هم سرخ کنید. به این ترتیب کوکوی مرغ ساده شما آماده است. میتوانید آن را همراه با خیارشور، سبزیجات یا انواع سالاد و ترشی سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان!
نکات:
- تخم مرغها را قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط (همدما با محیط) برسند. این کار باعث میشود تخم مرغها بهتر با مواد دیگر مخلوط شوند.
- برای تهیه کوکوی مرغ هم میتوانید از مرغ خام چرخکرده استفاده کنید هم مرغ پخت و ریشریش یا رندهشده استفاده کنید.
- برای اینکه کوکو شکل بهتری به خود بگیرد، میتوانید از قالبهای مخصوص کوکو استفاده کنید.
- در این روش ما از سیب زمینی استفاده نکردیم. دلیل استفاده کردن از سیب زمینی در کوکوی مرغ این است که باعث ایجاد بافت نرم و یکدست برای کوکو میشود و به عبارتی کمک میکند کوکو به راحتی شکل بگیرد و از هم نپاشد.
- یکی دیگر از روشهای متنوع کردن کوکوی مرغ این است که به آن سبزیجات معطر دیگری مثل گشنیز، شوید یا حتی ریحان خرد شده اضافه کنید.